subota, 5. studenoga 2016.

Zamolba za prijelaz na drugi fakultet

Zamolba za prijelaz na drugi fakultet Tehničko veleučilište - Zagreb - Stranica 1191 ruj 2014Prebacivanje iz jedne srednje u drugu - Stranica 181 srp 2014Kako napisati molbu? Spremljeno u privremenu memorijuO Fakultetu. Zamolba za priznavanje stručne prakse.

Zamolba za prijelaz na drugi fakultet
Da li neko moze da mi kaze kako bi trebala da izgleda molba za prelazak na drugi fakultet? Zahtjev za prijelaz na izvanredni studij nakon iskorištene 4. Nije rijedak slučaj da se studenti nakon preddiplomskog studija prebace na drugi fakultet gdje upišu diplomski studij. Zna li netko kako funkcionira prebacivanje na isti fax samo u drugi grad?


Zamolba za prijelaz na drugi fakultet
To moraš pitati na svom fakultetu, odnosno na onom na koji se želiš. Molim naslov da mi odobri (zaokružiti potrebno):. Predmet: ZAMOLBA ZA PRIJELAZ S DRUGOG VISOKOG. UČILIŠTA NA MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU. Ne znam dal se to odnosi samo za prijelaz sa drugih fakulteta na PMF ili na ovo. I koje obrazlozenje da navedem da bi molba bila uvazena? Također, prilikom podnošenja zamolbe za naknadni upis semestra.


Moguće je prema uvjetima opisanim u dokumentu Odluka o uvjetima prijelaza na linku:. Za studenta u ovom slučaju Fakultet ne regulira obvezno zdravstveno.

Zamolba za prijelaz na drugi fakultet
Obavještavamo studente Pravnog fakulteta u Zagrebu, Pravnog fakulteta u Rijeci i. Molba se predaje u Službi za studente i ISVU. Pravni fakultet u Osijek u akademsku 2014. Studentu kojemu se dopusti prijelaz na Sveučilište, prema stavku 1. Formular molbe može se pribaviti u Fotokopirnici Fakulteta ili Obrazac za. Molba za upis na Fakultet prijelazom s drugog visokog učilišta. Sve informacije vezane uz upis studija na Ekonomskom fakultetu – Zagreb.


Molbom zatražite prijelaz sa sveučilišnog na stručni studij.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.