subota, 17. prosinca 2016.

Agronomski fakultet zagreb upisi

Agronomski fakultet zagreb upisi Pristupnici koji su ostvarili pravo na upis, a u propisanom roku se nisu upisali, gube pravo na upis. Za upis je potrebno donijeti: dvije iste fotografije 4x6 cm. B: Upisi u ljetni semestar preddiplomskih i diplomskih studija akademske godine.

Agronomski fakultet zagreb upisi
University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Upute za prijavu za provedbu dodatne provjere znanja, vještina i sposobnosti za upis na preddiplomski studij Krajobrazna arhitektura akademska godina 2016. Natječaj za upis studenata na poslijediplomske doktorske i specijalističke studije za ak. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH, Zagreb, Donje Svetice 38.


Sve detaljne podatke i obavijesti o studiju, upisu studenata i razredbenom. Upisi u višu godinu preddiplomskih i diplomskih studija akademske godine 2016. Bez svih ocjena na studomatu upis nije moguće obaviti. Upisi u diplomske studije obavljat će se u srijedu 28. O nama; Upisi; Znanost na fakultetu; Međunarodna suradnja. Biotehnički fakulteti - Državna matura i upis na fakultet - Trinom - pripreme za maturu i. Stručni se studij drvne tehnologije od 2016.


Drugi na listi je Stomatološki fakultet u Zagrebu s visokim prosjekom 4,76, što znači da. Odlični rezultati na državnoj maturi 2014.

Agronomski fakultet zagreb upisi
MJESTO NA PRAVNOM FAKULTETU U ZAGREBU- POREZNI STUDIJ 1. Imam frendove koji su na agronomiji i kažu da ak radiš, da nije bad, al da. Ljetni upisni rok na Sveučilištu u Zagrebu uspješno se završava i. Na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, Lara Oršanić je prva na odsjeku. Agronomski fakultet Fakulteti i visoka učilišta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.