utorak, 6. prosinca 2016.

Auti za vjenčanja cijena

Auti za vjenčanja cijena U cijenu su uključeni vozač i vozilo luksuzne klase. Hrvatska Srbija Slovenija Bosna i Hercegovina. Naslovnica » Vjenčanja » Limuzine za vjenčanja.

Auti za vjenčanja cijena
Lana Classic Vam omogućava najam, iznajmljivanje oldtimer automobila za vjenčanja, svadbe, ženidbe, snimanje filmova, snimanje reklama, snimanje spotova. Luksuzna Vjenčanja - Odabir vozila za Vaš poseban dan biti će odraz Vašeg. Mogućnost ukrašavanja vozila cvijećem i vrpcama po.


Koliko je cijena najma oldtimera za potrebe vjenčanja?

Auti za vjenčanja cijena
Dozvolite nam da Vas do oltara dovedemo sa stilom. Pogledajte ponudu naših oldtimer limuzna staroga kova. Limuzina mi je malo too much, a opet i cijene su veće. Forum Vjenčanje snova27 objava19 svi 2011Baloni kao dekoracija, baloni za aute, mašne. II▻Najam oldtimera VW Buba za vjenčanja Želite originalno vjenčanje u retro stilu? Hummer limuzina u Europi vrhunski servis uz jako pristupacne cijene. Zaboravite na moderne aute i limuzine jer mi vam nudimo nešto.


Cijena najma je 900 kn za 4 sata (minimalna dužina najma), a svaki. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoNajam vozila za vjenčanja.

Auti za vjenčanja cijena
Najam limuzina za sve prigode od vjenčanja, djevojačkih i momačkih večeri i eventa. Treba mi cvijece na autu u kojem se ja vozim. BGL AUTO je firma sa sjedištem u Posušju, Miroslava Krleže bb. Naša djelatnost obuhvata prodaju vozila, servis vozila, vučnu službu, rent-a-car usluge. Unajmite Porsche, BMW, Mercedes ili Audi.


Bez obzira na to kakvo vjenčanje vi priželjkujete, najvažnije je da se s tom. Zaleđena stakla na autu mogu se odlediti brzo i lako, pročitaj kako! U ponudi imamo dva nova Mercedesa S klase, AUDI A8 4. Quattro i cijena je 350 EURO za vjenčanje, dok je cijena Chervolet Suburbana po dogovoru. Odavno smo prerasli mašne i balone, dekoracija na automobilu trebala bi pratiti ostale dekoracije na vjenčanju. Tako već od dekoracije automobila možemo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.