ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

Cijena cigareta u hrvatskoj 2016

Cijena cigareta u hrvatskoj 2016 Ove internetske stranice su u ranoj (beta) fazi. PODACI O PRIJAVLJENIM MALOPRODAJNIM CIJENAMA CIGARETA VAŽEĆIM NA. Uredba o visini trošarine na cigarete, sitno rezani duhan i ostali duhan za.

Cijena cigareta u hrvatskoj 2016
Državni tajnik u Ministarstvu financija Željko Tufekčić podsjetio je da je Hrvatskoj. Hrvatska je potpisala da će uskladiti minimalno oporezivanje po dva parametra i da. Bivši ministar financija Slavko Linić kaže da cigarete u konačnici ne bi trebale previše.


Cijene cigareta u običnim trgovinama u Hrvatskoj kao i bez poreza.

Cijena cigareta u hrvatskoj 2016
Informacije o dozvoljenom uvozu cigareta i aktualnoj cijeni u Hrvatskoj. Proizvođači i distributeri cigareta bili su dužni da do 30. UIO dostave nove maloprodajne cijene cigareta koje će biti na snazi. Od danas su u BiH na snazi nove cijene cigareta, pri čemu će se na njih. Tufekčić rekao je da se u slučaju cigareta cijene do 22 kune. Usklađivanje s EU Usklađivanje s EU 7:45 25. To znači da će vrlo brzo u Hrvatskoj cigarete ponovno značajno poskupjeti.


Trenutno je u Hrvatskoj trošarina 84,82 eura za tisuću komada cigareta. Rezultati pretrage: Članci u kojima je korišten izraz "Cijene Cigareta".

Cijena cigareta u hrvatskoj 2016
Vlada RH donijela za razdoblje od 2013. Poskupljuju cigarete, ministar Marić otkrio koliko. Europska unija Hrvatskoj dala samo dvije godine za prilagodbu. ZBOG novih cijena prodaja cigareta mogla bi pasti za više od deset posto. Prosječna cijena u Hrvatskoj iznosi 3 eura, kao i u susjednoj nam.


U Hrvatskoj je svaka treća odrasla osoba pušač, a od bolesti vezanih uz. Iako cijene cigareta neprestano rastu, broj pušača se ne smanjuje. Iako je prosječna dob u kojoj mladi počinju pušiti u Hrvatskoj 20 godina, ovaj dvadesetogodišnjak počeo je pušiti ranije, u osnovnoj školi s 13. Hrvatski duhani isplatili proizvođačima gotovo 50 milijuna kuna. Iz zemlje označeno s:cigarete, cijene, duhan, duhanski proizvodi, studeni 2016.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.