ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

Cilindri za vrata

Cilindri za vrata Osim po dužini , cilindre za vrata možemo podijeliti i po sigurnosnom rangu : CILINDRI ZA "PRVU" UGRADNJU - obično ih mijenjamo prilikom preuzimanja. Brave, cilindri, okovi Ima 46 proizvoda. Poklopac za protektor cilindra (defender) Ø46 za protuprovalna vrata.

Cilindri za vrata
Cilindri za vrata - ALATI I STROJEVI AUTO OPREMA BOJE I LAKOVI ELEKTROMATERIJAL GRADITELJSTVO I INDUSTRIJA HTZ OPREMA KUĆANSTVO. Neke od kontrolnih točaka klasičnih ulaznih vrata i preporuke za povećanje. U našoj ponudi nalaze se cilindri visoke sigurnosti renomiranog talijanskog proizvođača Securemme. Optimalan omjer kvalitete i cijene, širok proizvodni.
Cilindri za vrata
Na običnim vratima, cilindar je vidljiv, lako dostupan i vrlo lako se obije.


Kupnjom protuprovalnih vrata dobivate i sigurnosni cilindar, i štitnik cilindra čija je svrha. Brave i okovi koje koristimo na našim vratima - cilindri sa mogućnošću kodiranja na tri strane. Prikazi brava, štitnika, lanaca, okova i okvira. Naša praksa kaže da su najčešći cilindri za vrata debljine 40-50mm, sa štitnicima 6-8mm, što znači cilindri od 60 ili 65mm. Oni od 60mm su u pravilu simetrični. BRAVARSKI SERVIS SUPER BRAVA - hitne intervencije, brava, ključ, protuprovalna vrata, sistem glavnog, generalnog ključa, cilindar, okov, lokot, cilindar.


Prodaja svih vrsta brava protuprovalnih vrata i sl. Iz iskustva mislim da je najteže probušiti MUL-T-LOCK-ov cilindar, a najučinkovitija zaštita protiv toga ti je defender (štitnik) cilindra.

Cilindri za vrata
Uz protuprovalna vrata isporučujemo MUL-T-LOCK, AGB, GEGE, CISA, KABA, EVVA, TITAN i DOM sigurnosne cilindre. Oval- und okrugli profil, VHZ, cilindri za montažu u limu. U slučaju, da je kod zatvorenih vrata s unutrašnje strane u cilindar uvučen ključ, bez obzira da li je. Brave proizvođača Titan, AGB, Žeče i Grundmann, dubine 6,5 i 8 cm, varijante ključ, cilindar, wc, različite obrade čeone ploče – cinčane.


Osjećaj sigurnosti kod brtvljenja vrata NADI. FZG cilindri su namijenjeni za moderne elektronske brave na Alu i PVC stolariji. Cara Lazara 8, Lončari 76273 Donji Žabar Bosna i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.