subota, 3. prosinca 2016.

Dalekovod najnovije vijesti

Dalekovod najnovije vijesti Spremljeno u privremenu memorijuVijesti. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam DALEKOVOD. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu DALEKOVOD. Rekonstruirani dalekovod Široki Brijeg - Grude pušten u rad. Radovi na rekonstrukciji dalekovoda DV 110 kV Mostar 4 Široki Brijeg. Pregledajte najnovije današnje vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, kulture i Zagreba. PSE i druge investitore, zaključuje se u priopćenju.


Ukoliko želite primati najnovije informacije s portala energetika-net. Zbog olujnog nevremena i nastale teže štete na 10 KV dalekovodu. Ovaj dalekovod se već predstavlja i kao važan segment buduće. Stigle su i neke dosta dobre vijesti, industrijska proizvodnja u. Najnovije vijesti: U prekidu je dalekovod ka Rijeci Crnojevića tako da to naselje i sva sela u Riječkoj nahiji nemaju struju. Bez struje su i sva sela u Katunskoj. Dalekovoda vrijednost porasla, i to 2,77. Nasred nove ceste u Brckovljanima ostavili stup dalekovoda. The post Rušio stablo pa oštetio dalekovod appeared first on Sisak portal.


DOBRA ZABAVA U UVALI Rock doček Nove 2017. Ugovor o izgradnji dalekovoda 132 kilometra dalekovoda, vrijedan nešto više od 110 milijuna eura, bio je potpisan 2014. Karlovca, uzrokovalo je "izbacivanje" dalekovoda i prestanak. I definitivno struja iz Pljevlja ide u Italiju Izgradnja dalekovoda javni interes Vlada Crne Gore proglasila je na prošloj sjednici javni interes za. Sarajevo gradi dalekovod u Crnoj Gori. U Bosanskom Petrovcu u toku su intenzivni radovi na otklanjanju kvarova koji uzrokuju česte nestanke struje.


Na dionici od 110 kW dalekovoda do trafostanice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.