nedjelja, 4. prosinca 2016.

Depilacija nogu voskom

Depilacija nogu voskom Dlačice moraju biti određene duljine kako bi bile podobne za depilaciju voskom. Pročitajte ovih 10 savjeta prije nego odete na depilaciju voskom. Depilirate li veći dio tijela, poput ruku ili nogu, postoji velika šansa da neće.

Depilacija nogu voskom
Kako napraviti topli i hladni vosak za depilaciju kod kuće. Koje su domaće kreme najbolje za uklanjanje dlačica sa nogu i lica. Depilacija voskom – Nanesite vosak na vaše noge i dozvolite mu da se primi.


Vosak će nakon nekog vremena da se stvrdne.

Depilacija nogu voskom
Depiliram čitave noge jer iako mi dlake i nisu toliko upadljive :D ipak ne. Napomena za trudnice - depilacija hladnim voskom nije štetna. Depilacija dlačica može da se izvrši toplim i hladnim voskom, a klijenti koji se odlučuju za hladan vosak to čine prvenstveno iz higijenskih. Moja kozmeticarka mi sve sem prepona depilira jednokratnim hladnim voskom i ja sam prezadovoljna. Ljeto nam kuca na vrata zbog čega koža nogu dolazi na visoko mjesto.


Minusi depilacije voskom je oštećenje površinskog sloja kože, stoga. Depilacija prepona i nogu - saznajte sve o depilaciji nogu i prepona, koje vrste depilacije postoje, kakva su iskustva zena nakon depilacije, kao i cene i akcije za. I kada je reč o hladnom i kada je reč o toplom vosku, depilacija se izvodi tako što se vosak nanese uz pomoć špatule na površinu nogu i to u pravcu rasta dlake. Ponuda uključuje: depilaciju cijelih nogu voskom i bikini zone šećernom pastom ili toplim voskom u centru Juliana Nails.

Depilacija nogu voskom
Neka Vaša koža bude glatka i nježna čak tri do četiri tjedna. Glatka koža bez uraslih dlačica u samome centru g. Uklanjanje dlačica voskom je itakođer privremena metoda uklanjanja. To je jednostavna i praktična metoda za depilaciju nogu kod kuće. Depilacija nogu + bikini voskom ili šećernom pastom u Beauty centru Imperatriz.


Riješite se neželjenih dlačica i uživajte u svilenkastoj koži. Depilacija cijelih nogu voskom i depilacija bikini zone šećernom pastom + depilacija pazuha! Uklonite sve neželjene dlačice sa svog tijela u salonu Dona Bella!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.