četvrtak, 22. prosinca 2016.

Hidroelektrana rama

Hidroelektrana rama HE Rama najveća je hidroelektrana u energetskom sustavu JP Elektropri- vrede HZ Herceg Bosne d. Mostar, a razlog izdavanja ove brošure je 40 godina od. HE Rama Elektroprivreda HZ HB Generatori: 2 X 80 MW Francis Početak rada: 1968.

Hidroelektrana rama
Dokumentarni film o gradnji hidroelektrane Rama. Marina pećina je spilja u stijeni kraj puta koji je vijugao dolinom rijeke Rame. Za putnike namjernike ova je pećina za nevremena služila kao. Visoka tehnologija, oprema i materijali korišteni su na radovima sanacije čvorišta vodostaja i vertikalnog.
Hidroelektrana rama
Isplivali ostaci sela u Ramskoj dolini.


Ako vlasti ostanu pri odluci o remontu u hidroelektrani, Ramsko jezero moglo bi biti potpuno ispražnjeno. Pregledajte najnovije današnje vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, kulture i Zagreba. Njemačka otpisuje Bosni i Hercegovini dug u iznosu od 20 milijuna eura. Ugovor vrijedan 17 milijuna eura potpisan je u sklopu kompletne revitalizacije hidroelektrane Rama, a uključuje rehabilitaciju generatora, turbina i. Rehabilitacija hidroelektrane Rama“. HE Rama je, podsjeća, jedna od najstarijih hidroelektrana, a puštena. Hidroelektrane Rama te su otvoreni radovi na remontu agregata br. Zbog revitalizacije, HE Rama već duže vrijeme ne može raditi u punom kapacitetu.

Hidroelektrana rama
Prozor-Rama su nezadovoljni brzinom.


Zbog povećane akumulacije iz HE Rama morat će se ispustiti višak vode što bi moglo izazvati vodeni val. Puni očekivanja i znatiželje što ćemo sve vidjeti i naučiti, krenuli smo rano jednog. Geographical coordinates in degrees. Donesena odluka o provođenju petog tarifnog postupka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.