subota, 3. prosinca 2016.

Indeks tjelesne mase kod žena

Indeks tjelesne mase kod žena BMI (body mass index) kalkulator, izračunajte vaš indeks tjelesne mase, parametri: visina, težina i spol. Od svih poznatih indeksa, indeks tjelesne mase je najuže. Tjelesna masa (težina) (m):, kg, m = masa u kg.

Indeks tjelesne mase kod žena
Visina tijela (v):, cm, v = visina u m. Dob (neobavezno):, godine, d = dob u godinama. INDEKS TJELESNE MASE (ITM) - BODY MASS INDEX. BMI (indeks tjelesne mase) koristi se kao pokazatelj stupnja uhranjenosti osobe.
Indeks tjelesne mase kod žena
Indeks tjelesne mase dobijete tako da težinu tijela podijelite s kvadratom visine tijela u metrima. Znaš li da žene često zamišljaju svoju idealnu tjelesnu težinu nižom od.


Najtočniji izračun indeksa tjelesne mase koji uz visinu i težinu uzima u obzir i spol. BMI index prikazuje odnos težine i visine tijela, međutim ne uzima u obzir tjelesnu. Računa se tako da se tjelesna masa osobe u kilogramima. Dolje se nalazi poseban obrazac za izračun indeksa tjelesne mase (iliti težine). Indeks telesne mase - BMI - se pokazao kao dobar pokazatelj u merenjima koja. Pomoći ćemo Vam da odredite svoj indeks tjelesne mase i saznate kojoj kategoriji, prema svojoj težini i visini, pripadate. BMI se izračunava vrlo jednostavno, a temelji se na.

Indeks tjelesne mase kod žena
Prvi stupanj – težina veća od normalne za 15-20%: kod muškaraca indeks 30-32, a kod žena 28-30.


Utjecaj indeksa tjelesne mase na parametre kvantitativnog ultrazvuka petne kosti u žena grada Rijeke. Zdravi kalkulatori - Izračunajte indeks tjelesne mase (BMI), udio masnoće u tijelu (BF), vašu idealnu težinu i potrošnju kalorija za specifičnu aktivnost. Prekomjerna tjelesna težina povezana je s nizom bolesti koje su danas vodeći uzrok. Optimalan indeks tjelesne mase za žene je 22, a za muškarce 23. Izračunavanje indeksa telesne mase ili BMI (od engl. Bodi Mass Index) služi za okvirnu procenu stepena uhranjenosti i ukazuje na eventualni problem s.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.