petak, 2. prosinca 2016.

Ivica račan bolest

Ivica račan bolest Dvaput je operiran nakon odlaska s vlasti. Račanov sin Ivan sa svojom grupom, u kojoj su bili. Ostojić je Račanu, prije odlaska u.

Ivica račan bolest
Preskoči na odjeljak Bolest - Istog dana, Račan najavljuje privremen odlazak iz politike. Odmah zatim u njemačkoj bolnici Bogenhausen u Münchenu. Prije više od dva mjeseca Ivicu Račana zaboljelo je rame. HDZ-u na čelu s Ivom Sanaderom u SDP-u je dočekana s čuđenjem i.
Ivica račan bolest
OPROŠTAJ DIJANE PLEŠTINE OD IVICE RAČANA. Bolest Ivice Račana bila je za njegovu obitelj i za javnost kao grom iz vedra neba. Nakon što je završio osnovnu i srednju školu Ivica se.


IVICA RAČAN, bivši hrvatski premijer i dugogodišnji predsjednik SDP-a umro je. Kao konačna dijagnoza bolesti Ivice Račana tada je utvrđen. Drago HEDL, Enis ZEBICIako očekivana zbog zloćudne bolesti, smrt Ivice Račana, potresla je Hrvatsku. Ivica Račan objavio da je bolestan, odlazi u münchensku bolnicu 5. Račan je umro u noći sa subote na nedjelju, pet minuta. Račanova bolest ubrzala je rasplet, a Milanović je, na najslobodnijim izborima koje je SDP ikada.

Ivica račan bolest
Devet je godina prošlo od smrti utemeljitelja SDP-a i bivšeg premijera Ivice Račana (29. travnja 2007.), jednog od političara koji su koji je. Vođa SDP-a zbog bolesti povukao se nakon 17 i pol godina na čelu stranke.


Nakon samo tri mjeseca borbe s teškom bolešću prošle subote na. Nakon kratke i teske bolesti u noci sa subote na nedjelju (29.04.2007.) umro je Ivica Racan, bivsi hrvatski premijer i donedavni predsjednik. Hrvatski kongres o Alzheimerovoj bolesti s međunarodnim sudjelovanjem. U povodu pete godišnjice smrti Ivice Račana, buket crvenih ruža na njegov je. Predsjednik Tuđman je bio teško bolestan, a HDZ je već osjećao pritisak oporbene koalicije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.