subota, 10. prosinca 2016.

Mijenjanje brzina na motoru

Mijenjanje brzina na motoru Ler je na bilokojem motoru samo malo pomicanje s nogom prema gore. Prebacivanje brzina unutar zavoja i nesiguran ulazak. Pritom još treba spomenuti ukoliko ste na snažnijem motoru, prilikom šaltanja u nižu brzinu uvijek.

Mijenjanje brzina na motoru
Ubrzati motor, stisnuti kvacilo i pustiti gas istovremeno, sacekati da padnu. Kako početnika naučiti "prvim koracima" na motoru. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoNaučite sve o mijenjanju brzina na vašem vozilu ! U protivnom zbog velikih sila koje prenosi motor na pogonske kotače preko mjenjačke kutije dolazi do.
Mijenjanje brzina na motoru
Ne smijemo mijenjati brzine bez da stisnemo papučicu spojke.


POSEBNE BEZBEDNOSNE NAPOMENE Vožnja motocikla ili mopeda. Auto skola Pravo - Škola bezbednije vožnje motora 3 - Pravilno. Video klipovi za sve ljubitelje dva tocka! Naime, sta je po vama pravilno mjenjanje brzina kod coper motora sa npr kardanskim prenosom? Kada kazem pravilno, mislim na Å¡altanje. Predpostavljam da znas da menjas brzine na motoru. Ako znas ko sto rece vozio si samo skutera, a oni su skoro svi sa varijatorom. Kupiti automobil s dieselskim motorom za koji je gorivo jeftinije?


Mijenjanje brzina na motoru
Menjanje brzina na automobilu Da bi na automobilu promenili brzinu, potrebne. Za vožnje, pazite na pravilno mjenjanje stupnjeva prijenosa. Mijenjanje brzina je neznatno drugačije nego kod automobila pa se vozači moraju. Dobrodošli u uputu za preuzimanje auta iz veće brzine. Ljudi, ali meni i dalje nije jasna poenta menjanja brzina bez kvačila. Na sportskom motoru je menjanje U VIŠI stepen bez kvačila jedini ispravan način.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.