nedjelja, 4. prosinca 2016.

Motorna pila teško pali

Motorna pila teško pali R9iStYqIoF4Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu15. This topic is a duplicate of another discussion. You were redirected here from a duplicate topic.

Motorna pila teško pali
E, shodno današnjoj kupovini svječica za motornu pilu, shodno bi bilo. Naravno, serviser je to sve poštelao, pila pali iz prvoga, ne vrti lanac više. Kako pali kad je topla i da li opće pali.


Motorna pila troybildt 4,5ks mač 50cm.

Motorna pila teško pali
Posebno je teško za očekivati od kineskog proizvoda da su stavili kvalitetnu membranu. Ovako imam Makita motornu pilu, stara 3 godine i nije nešto puno. Da li neko moze da mi kaze kako se steluje motorna testera uz pomoc. Radnje koje se vr‰e prije upotrebe nove motorne pile. Nikad ne pali motorunu pilu a da maã, lanac i svi ostali dijelovi nisu pravilno.


Video pokazuje kako sigurno pokretati STIHL motornu pilu. Da to je ta testera, i svi smo svesni da je jako losa, drugar cija je cak nije hteo ni da je. Imam motornu testeru Husqvarna,e sada. Svječica je gotovo nova unutra i ima iskru, čak sam stavljao tu istu svječicu na moju veliku pilu i pali pila bez problema, znači svječica nije kriva.

Motorna pila teško pali
Barem dvadesetak kineskih testera su mi prosle kroz ruke , one sa. Ako tad tesko pali bezi dalje od toga - ovo ti kazem iz svog licnog.


Da probam ovu svječiucu ubacit u motornu pilu da vidim hoce ona. Vucite starter kanap vašom desnom rukom sve dok se motor ne upali. Sada vratite saug bez pomeranja gasa. Testera ima automatski podešen gas u startu. Razvoj pila doživljava zamah izumom i nastankom motora s unutarnjim sagorijevanjem. Paralelno s razvojem pogonskih motora za pile.


Kako bi motorna testera radila savršeno i dugo trajala potrebno je poštovati propisana. Ako u benzinu ima više ulja motor će teško raditi. Opširnije: Prodajem motornu pilu SOLO 647 Novi lanac i vodolica (gratis stari lanac i vodilica-orginal) ! Motorka tesko pali moze i za dijelove !

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.