subota, 3. prosinca 2016.

Najam kamiona cijena

Najam kamiona cijena II▻NAJAM KAMIONA KAMIONA SA VOZAČEM IZNAJMLJUJEM. CIJENE SU IZRAŽENE U KUNAMA, U CIJENE JE URAČUNAT PDV. Iznajmljivanje svih vrsta osobnih vozila, iznajmljivanje gospodarskih vozila i iznajmljivanje motocikala u oglasima sa slikama vozila i cijenama iznajmljivanja.

Najam kamiona cijena
SMART i FIAT 500 po najpovoljnijim cijenama i bezbrižno uživajt. Naš partnerski servis R-TRUCKS ima opsežnu ponudu vozila za najam od kamiona do prikolica i to po osobito povoljnim cijenama – bez pologa i servisnih. Umanjiti ćemo vam cijenu vozila za razdoblje najma. NAJAM KUTIJA ZA SELIDBU ODJEĆE NA VJEŠALICAMA:PDV 25% JE.
Najam kamiona cijena
Migra selidbe i prijevoz posjeduje vozni park; dva kamiona furgona nosivosti 2,5 t sa.


Stoga sam najam kamiona hladnjače će definitivno u startu biti nešto. Iznajmljivanje kamiona - Pretražujte imenik proizvođača, pružatelja usluga, veletrgovaca i distributera na tražilici winko. A kao posebnu ponudu htjeli bi istaknuti nova vozila marke Citroen Jumper od 17 m3 po cijeni od 70 eura na dan. Povoljan najam teretnih i putničkih kombija u Splitu i okolici. Cjenik najma vozila i njihove karakteristike. Rent a combi Split - najam putničkog kombija Split.


Dajem u najam dva kamiona,marke Iveco i Stralis za usluge prijvoza namještaja ili građevinskog materijala. Raspolažemo sa više kombi vozila i kamiona.

Najam kamiona cijena
Ljubazni djelatnici uvijek na usluzi. Najam - iznajmljivanje kamiona Split. Kombi vozila od 05-16m3 utovarni prostor do 4. Mjesečni najam boksa ožujak - listopad, 9,00 EUR + PDV. Kamion- u toku radnog vremena 05,00-12,00, 50,00, 12,50, 62,50.


Navedene cijene se odnose na sve vrste plaćanja - u cijeni nije uračunat PDV.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.