četvrtak, 22. prosinca 2016.

Najbolji narodnjaci svih vremena

Najbolji narodnjaci svih vremena IZABRANO 100 NAJBOLJIH EX-YU PJESAMA SVIH VREMENA. Ili slušaš Slayer ili slušaš narodnjake. Stranica 2513 kol 2007Najbolji stih svih vremena!

Najbolji narodnjaci svih vremena
Spremljeno u privremenu memorijuSlično26. Koja pesma je najbolja kafanska pesma svih vremena po vašem mišljenju? Koju kafansku pesmu najradije naručujete, odnosno najviše. Jedan od najboljih izvođača sevdalinki svih vremena bio je prava zvijezda, nastupao je.


Najbolji narodnjaci svih vremena
Hoki je među narodnjacima prvi postao seks-simbol. NAJBOLJI NFL STADION: Ovo su slike koje će se dopasti svakom Srbinu. Pesme za sva vremena - Pesme za sva vremena - Najveca kolekcija domacih i stranih muzickih tekstova. Tema: KOJI SU VAM NAJBOLJI NARODNJACI? Izdvojili su top 10 (i 20) pjesama svih vremena i objasnili zašto su im baš te pjesme ostale u. Hari, koji je sada u najboljim godinama, na vrhuncu svoje stvaralacke. Ja sam vise za zabavnjake i rok muziku, ali ima i par narodnjaka koje volim. Meni je on daleko najbolji narodni pjevas svih vremena.


Muzički kritičar britanskog Telegrafa Nil Mekormik odabrao je 100 najboljih pesama svih vremena.

Najbolji narodnjaci svih vremena
Novakom Đokovićem, a za srpskog igrača kazao je da je najbolji svih vremena. Zašto narodnjaci sve više psuju u pesmama. Slušatelji Radija B92, jedne od najjačih stanica u istočnoj Europi, izabrali su 100 najboljih pjesama s područja bivše Jugoslavije. Molio bih poznavaoce kafanske muzike, odnosno narodnjaka ali ne ovih novokomponovanih da izaberu 15-20 pesama koje bi mi preporucili. Nirvana "Smells Like Teen Spirit" za najbolju numeru svih vremena.


ODUŠEVILA ŽIRI: “Razvalila” narodnjake, pa žiri nije htio da je. Albumi koji su ovdje izdvojeni kao najbolji birani su, naravno, prema.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.