četvrtak, 1. prosinca 2016.

Nosači za bisage

Nosači za bisage Pregledajte široku ponudu torbi, ruksaka i bisaga za bicikle po povoljnim cijenama! Torbe, bisage i ruksaci 88 proizvoda. Torbe i bisage za bicikle; torbe za bicikliste.

Nosači za bisage
Tako je jednostavno – pametni, elegantni i robusni sustav torbi i nosača za. Pregledajte ponudu biciklističkih torbi, torbica, ruksaka i bisaga na našem web shopu. Kvalitetna biciklistička oprema oprema i povoljne cijene, Deuter, Giant. Navlaka protiv kiše za bisage M-WAVE Putne bisage (711223).
Nosači za bisage
Torbice, bisage i ruksaci za bicikle, marke Deuter, Thule, Zefal i druge.


TORBICA POD SJEDALO WAVE SA NOSAČEM VELIKA CRNA. XLC dvostruke bisage "Traveller" BA-S14 28L. II▻Nosači za bisage Nosači za bisage za Kawasaki VN800 i VN900. Oprema i dijelovi - NOSAČI TERETA - Rog Joma d. NOSAČ ZA BISAGE ZA NOSAČ TERETA NA CIJEV SJEDALA. ZNAČAJKE: - izrađen od recikliranog ljevanog materijala otpornog na atmosferske utjecaje - čičak traka za otvaranje i zatvaranje - Quick-release Z-lock nosač. Komplet potreban za montažu u opciji dostupnih bisaga od tvrde kože na vašu Yamahu.


Bisage M-Wave AMSTERDAM 3 dijela 34 X 32 X 17, Bisage.

Nosači za bisage
Thule bisage ili torbe za bicikl savršene su za prijevoz sve opreme koja vam treba. Raspon dodatne opreme za bicikl uključuje bisage, nosače i košare, kao i. I tip kod kojeg radim bisage će mi. Minimalno zadnji nosač tereta (paktreger) koji se učvršćuje u 3 točke. Za trkaće bicikle i bisage većih gabarita neophodan je kvalitetan nosač. Piccilo Web Proizvodi GIVI kovčezi, nosaći, kacige GIVI Kovčezi i nosaći CUSTOM CUSTOM torbe, BISAGE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.