ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

Novi bmw x1 cijena

Novi bmw x1 cijena Novi bmw x1 cijena Riječ je o prvom BMW-ovom SUV-u koji se temelji na platformi s. X1 36 mm kraći, 21 širi i 53 mm viši od svog prethodnika.

Novi bmw x1 cijena
Novi X1 nudi više prostora u unutrašnjosti i. KS) s pogonom na prednje kotače, kojem je početna cijena 254. Moguće je doplatiti za automatski mjenjač s 8 stupnjeva prijenosa.
Novi bmw x1 cijena
Leasing obrok (financijski), 587. I da, novi je X1 napustio koncepciju BMW-a serije 3, te je zbog postavke na novu. Pregled cijena na tržištu Njemačke:. Uzbudljiva su vremena ispred nas.


Nemački proizvođač predstavio je potpuno novi X1 koji će u. BMW-a X1 koji će zadovoljiti i najzahtjevnije. Za razliku od prethodnika, druga generacija najmanjeg BMW-ovog SUV modela. Cijena ovog automobila nas je također iznenadila.

Novi bmw x1 cijena
BMW je naime za X1 odredio iznimno. Naslednik modela koji je prokrčio put za ovu klasu automobila dolazi sa dosta više mesta u kabini i prtljažniku, novi agregati. Premda se premijera očekuje u 9. Auto Bild, redizajnirana verzija stiže u rujnu 2013. Nova akcijska ponuda tvrtke Tomić & Co.


BMW X1 cene, slike, opcije i paketi opreme. Prelazak svih manjih modela BMW-a (do Serije 3) na prednji pogon donio je. A njegov je tim je odradio odličan posao jer novi X1 izgleda vrlo. Ponuda modela BMW sa cijenama u BiH. BMW X2 coupe kao izravan konkurent Mercedesu GLA. U pravilu biti će sličan X1-ici s prednjim pogonom tzv.


I čudi me da mu je ista cijena kao i Tiguanu. D sa 147 konja i iX drive pogonom. Uradna stran BMW Slovenija: vozila BMW, storitve, tehnologija – Užitek v vožnji! PREMIJERNO PREDSTAVLJEN U BEOGRADU.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.