ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

Ohmov zakon kalkulator

Ohmov zakon kalkulator Unesite bilo koje dvije poznate vrijednosti i pritisnite "Računaj" za riješiti nepoznanice. Kao decimalnu točku koristite točku ". U nastavku pogledajte kalkulator koji na temelju bilo koje dvije zadane.

Ohmov zakon kalkulator
Eksperimentalno je utvrđeno da će jakost struje kroz vodič biti to veća što je veći napon među njegovim krajevima i što je manji otpor strujnog kruga u koji je. Calculate Power, Current, Voltage or Resistance. Just enter 2 known values and the calculator will solve for the others. Brzina i Brzina Unit Converter Voda Protok kalkulator.


Ohmov zakon kalkulator
A jakost električne struje je količina naboja. Nakon međuispita iz EMP u A201 pronađen je kalkulator. Možete ga preuzeti u ponedjeljak prijepodne na zavodu Zoem. Ohmov zakon nije izvorno su snage, izračune. Pri pritisku gumba na dţepnom kalkulatoru baterija osigura električnu struju od. Neki uređaji, poput kalkulatora, rade pomoću fotoelementa. Riječ je o simpatičnom kalkulatoru koji prikazuje shemu, i pregledne gumbe koji. VEKTORI_GRAFIKA PRAVCI_GRAFIKA KONDENZATOR OHMOV ZAKON.


Ta spletni kalkulator za izračun moči električnih tokokrogov je samodejno.

Ohmov zakon kalkulator
Uporabi kalkulator za pretvorbo med različnimi enotami. A nesto tu ne stima sa kalkulatorom ocito. Pri izračunu ne potrebuješ več kot znanje 7. Kirchoff-ov zakon i jednadžbu pojačanja tranzistora i kako ispravno postaviti. Kalkulator za otporike: e-radionica. Keplerovim zakonom taj zadatak puno kraći i lakši. Hm, dakle, otkud mu te vrijednosti, ja očito ne znam na kalkulator, buni me ovo malo n, to je veliko N svugdje u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.