četvrtak, 22. prosinca 2016.

Orahovac mjesto

Orahovac mjesto Orahovac poštanski broj: Država: Bosna i Hercegovina BiH. Donji Orovac je naseljeno mjesto u Bosni i Hercegovini u gradu Trebinje koje. Da upotpunite odmor u Crnoj Gori, pogledajte informacije o mjestu Orahovac.

Orahovac mjesto
Montenegro zemlja netaknute ljepote, prepuna atrakcija koje treba dozivjeti. Budva, Herveg Novi, Becici, smjestaj blizu mora ili luksuzni smjestaj na pravom ste mjestu. Na deset minuta vožnje od Kotora nalazi se mjesto Orahovac, u podnožju Svetog Ilije, ili drevnog Peruna, moćnog slovenskog boga koji je. Pregledajte kartu i pronađite lokaciju i udaljenosti za Rahovec (Orahovac). Za dobijanje točne udaljenosti između mjesta Rahovec (Orahovac) i ostalih.


Privatan smeštaj, apartmani, studia, sobe, kuće, vile: Orahovac, Crna Gora. Totalno je renovirana i podijeljena u dvije potpuno zasebne garsonjere. Fikret je osumnjičen da je preksinoć oko 23. Mataguži-Skadarsko jezero u mjestu Lugovi svirepo ubio u tuči svog. Do Orahovca moze se doci busom , koji ide iz Kotora na pola sata. Mogućnost korištenja parkirnog mjesta u dvorištu. Popularna mjesta, najnovije fotografije, recenzije i obavijesti - u ulici.


APARTMANI RADOJKOVIC - Letovanje u vili na obali mora u Orahovcu.

Orahovac mjesto
Boki Kotorskoj u malom ribarskom mestu Orahovcu. UL-239 Velika kuća u centru Ulcinja. Možda, adresar ulica može Vam pomoći da lako pronađete mjesto koje tražite ili. Tip mjesta: Ostalo, Javna i komunalna poduzeća, Poštanske usluge. Informacije: Mjesto, Naziv, Djelatnosti, Adresa, Kontakt, Mobilni, Radno vrijeme, Internet. Pretučena žena u mjestu Zrze pored Orahovca.


Jedna žena je tražila pomoć policije u selu Zrze u opštini Orahovac. Nju je navodno pretukao osumnjičeni B. Naselje se nalazi na sjevernoj strani kotora ,od Dobrote ga. Hotel Amfora nalazi se u Orahovcu u kotorskom zalivu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.