ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

Pumpa goriva ne radi

Pumpa goriva ne radi Zadaća pumpe je osigurati uvijek dovoljnu količinu goriva sistemu ubrizgavanja. Bez obzira radi li se o pumpama koje su uronjene u rezervoar ili onima van. Jel to do pumpe goriva ili je nesto drugo?

Pumpa goriva ne radi
Vjerojatno se radi o starijem autu, koji eto možda ima takav oblik rezervoara, uz pumpu koja više. Ne vuče gorivo10 ruj 2012Vectra b (z16xe) - rad pumpe goriva? Od viška goriva pumpa ne boli - Vijesti.


Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu28.

Pumpa goriva ne radi
Ovaj zadatak obavlja pumpa goriva, koja funkcioniše u kombinaciji sa rezervoarom i. Kompjuter će dozvoliti rad pumpi samo dok motor radi. Pumpa benzina, kao što joj i naziv govori, služi za dobavu goriva iz. Ona je smještena u bloku ili glavi motora i radi na principu "usisaj. Pumpa za gorivo je uredjaji koja usisava gorivo iz rezervoara. Osnove o pumpama za gorivo, vizuelnoj proveri pumpe za gorivo, ispitivanja pritiska.


Ako dobijete ovaj napon, a pumpa ne radi, zamenite je. Alfa 164 TS ne pali (pumpa goriva ne radi). Sumnjam možda na dovod goriva, jel pumpa goriva ima neki osigurač koji bi mogao provjeriti i.

Pumpa goriva ne radi
Iako vozis na plin, pumpa za gorivo stalno radi jer jos nista ne signalizira da se ugasi, pa mozda neki relej da se odradi da se ugasi kada auto. Pumpa goriva - svi modeli20 objava14 velj 2007Više rezultata za alfisti. Primetio sam da kada dam kontakt pumpa za gorivo ne radi. Majstor je utvrdio da je pregoreo osigurač koji se nalazi pored akumulatora.


Auto mi prije par dana poceo trokirati jako i nakon cijelog popodneva smo ustanovili da ne radi pumpa goriva,tj. Postavimo radi, ali sada gori lampica za gorivo i kazaljka je na nuli iako. Sve sam vratio nazad, i kad je radi probe ukljucim bez releja (prespojio pin 30 i 86) pumpa radi, ali je veoma bucna. Zapekao je rotor u motoricu pumpe goriva. Ocistio sam sve i namjestio da glatko radi, provjerio klipic takodjer.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.