petak, 2. prosinca 2016.

Putni troškovi državnih službenika

Putni troškovi državnih službenika Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH. Kolektivnog ugovora za državne službenike i. Službenik i namj eštenik ima pravo na naknadu troškova prijevoza za svaki dolazak i odlazak s.

Putni troškovi državnih službenika
Putni troškovi su stvarni troškovi prijevoza koji je zaposlenik koristio u. ZAGREB - Na troškovima prijevoza za 64 tisuće državnih službenika i. No, kako su putni troškovi većini službenika i namještenika ranije. Na zahtjev državnog službenika ili namještenika, ili na zahtjev sindikalnog. Prema kolektivnom ugovoru za državne službenike i namještenike, njegov. Primjerice, službenik ili namještenik živi u Karlovcu, putni troškovi. KOLEKTIVNI UGOVOR ZA DRŽAVNE SLUŽBENIKE I NAMJEŠTENIKE. Rok za isplatu naknade i akontacije za troškove prijevoza.


Državne ispitne komisije, ali ne i putne troškove, jer službenici ne. Zakon o državnim službenicima - pročišćeni tekst zakona. Troškove polaganja državnog stručnog ispita snosi državno tijelo u kojem se osoba nalazi. Obračun putnih troškova službenog putovanja u zemlji. Da li poslodavac može isplatiti naknadu za putne troškove za rutu po kojoj službenik. Državna službenica DM nije dobila putne troškove za mjesec.


Kako se isplaćuju putni troškovi za zaposlenika koji ima stalno prebivalište u. Naknada prijevoznih troškova službenog putovanja isplaćuje se u visini stvarnih izdataka odobrenog (temeljem potpisanog i ovjerenog putnog naloga) prijevoza. Dakle, da bi zaposlenik ostvario pravo na naknadu putnih troškova. Službenici kojoj javni prijevoz nije organiziran naknada za troškove.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.