petak, 9. prosinca 2016.

Suzuki motor njuskalo

Suzuki motor njuskalo Rabljeni sportski motori - prodaja polovnih sportskih motocikala. Mali oglasi: slika + cijena + detaljan opis motora. Rabljeni enduro i cross motori - prodaja polovnih enduro i cross motocikala.

Suzuki motor njuskalo
Suzuki rm125 125 moguća zamjena i kombinacije. MOTOR 125 CCM AUTOMATIK+RIKVERC NOVO DOSTAVA. Prodaja brodskih motora i motora za sve vrste plovila u oglasima sa slikama i. YAMAHA VANBRODSKI MOTOR F350AETU 21000eur + pdv.
Suzuki motor njuskalo
Oldtimer motocikli u oglasima sa slikama i cijenama oldtimer motora u. Motor je uredno registriran u originalnom stanju i jako atrakti. Nastavkom pregleda Njuškala slažeš se s korištenjem kolačića.


Prodajem vanbrodski motor "Suzuki", 6 KS, sa rezervoarom, u očuvanom stanju, 30 radnih sati korišten, vlasnik je starosne dobi 79 godina. GMC 1; Great Wall Motor 1; Honda 236; Hummer 3; Hyundai 332. Obratite nam se s punim povjerenjem ukoliko trebate rabljene ili polovne. Motor Volvo Penta od 30 KS, kaljužna pumpa, inox platforma, skale za ula. Godište: 2003, Prijeđeni kilometri: 35000 km. Snaga koju proizvodi ovaj četverocilindarski motor obujma 999 ccm i pretvara u impresivna ubrzanja, predstavlja granične vrijednosti ljudske.

Suzuki motor njuskalo
Nadam se i nekoj korekciji cijene jer sam malo. Dva dosta razlicita motora ali vrlo slicnog koncepta DL-u, i samim time, slicno bi ih se.


Sa Suzukija prešao na Yamahu :icon_omfg:. Pet motora s Njuškala za svačiji džep koji će vas pretvoriti u pravog. A nakon tomosa i nje došao je motor treći i nema kraja mojoj sreći. Riječ je o Motoru SUZUKI DF 6, 4 TAKTA,GODIŠTE 2008,duga osovina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.