ponedjeljak, 12. prosinca 2016.

Trapezni lim sa filcom cijena

Trapezni lim sa filcom cijena TRAPEZNI LIM 1M2 = 49,00 KN SA PDV - OM IZRADA PO. OVISI O DUZINI PLOCA I UDALJENOSTI CIJENA NA UPIT POVOLJNO. IZRADA PLOCA SA ANTIKONDENZACIJSKIM FILCOM CIJENA NA.

Trapezni lim sa filcom cijena
Razlika je u preklopu što može iznositi i do 10% u samoj cijeni. Tanji lim znači i povoljniju cijenu ali i nedovoljnu nosivost prilikom opterećenja. Proivodimo trapezni pokrovni i fasadni lim, izrađujemo lim u obliku crijepa (Supreme - crijep ploče) te proizvodimo.


Trapezni lim TR20 0,50mm 140 grama cinka.

Trapezni lim sa filcom cijena
Izvrsno rješenje je tu – limeni pokrovi u obliku crijepa ili u obliku trapeza. Cijene su izražene u KN exw Lučko – Zagreb, bez PDV-a; Cjenk vrijedi od 20. Sve za Vaš krov i odvodnju s krova, žlijeb, cijev, kuka, limeni pokrov, trapezni pokrov. PDV nije uračunat u cijenu artikla. METALNI pokrov u obliku crijepa i trapeza sa izolacijom ili bez, sa filcom ili bez, koji u svijetu i kod nas nezadrživo prodire. Kada što sagledamo sve prednosti, ali i padajuće cijene lima, nije nam čudno što ga sve češće. Profilirani trapezni lim T-20 namijanjen je prije svega za izvođenje fasada industrijskih i privatnih objekata, a dostupan je i u izvedbi s protukondenzacijskim filcom.


Ukoliko krov pokrivamo jednostrukim limom sa donje strane lima usled temeraturnih razlika pojavljuje se. Za cijenu bilo kojeg proizvoda iz našeg asortimana.

Trapezni lim sa filcom cijena
Po narudžbi moguće je naručiti ploče sa antikondenznim filcom. Filc tkanina kao dodatak TR limu protiv kondezacije. Lindab Coverline trapezne ploče, visoki profili, zidne kazete i sendvič paneli. Krovni pokrov Eurovent po povoljnoj cijeni, Limeni krovni pokrovi prodaja.


Materijal izuzetno otporan na prohrđavanje, svi limovi imaju certifikate prema.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.