srijeda, 21. prosinca 2016.

Ubrizgavanje goriva kod benzinskih motora

Ubrizgavanje goriva kod benzinskih motora Razlikujemo nekoliko načina ubrizgavanja goriva kod Otto motora:. Zbog toga se očekuje da će udio benzinskih motora ne europskom tržištu, koji je u. Ubrizgavanje goriva priča je koja se tiče ljubitelja benzinskih ali i dieselskih motora.

Ubrizgavanje goriva kod benzinskih motora
Brizgaljka za benzinski motor Multec 3. Karakteristike, prednosti i mane jetronic ubrizgavanja goriva. Da bi radio, benzinski motor zahteva tačno određen odnos vazduha i goriva. Posle prestanka rada motora akumulator goriva održava pritisak goriva u sistemu.
Ubrizgavanje goriva kod benzinskih motora
Je li ubrizgavanja, koji omogućuje ubrizgavanje goriva u usisni pred usisni ventil u svaki cilindar benzinskih motora.


Benzinski motori s direktnim ubrizgavanjem dobivaju common-rail. MOTORI SA DIREKTNIM UBRIZGAVANJEM GORIVA avi. Sustavi za ubrizgavanje goriva kod dizel motora dijele se na sustave s direktnim. Ubrizgavanje Goriva Kod Dizel Motora - Free download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free. SUSTAVI UBRIZGAVANJA GORIVA NA BRODSKIM MOTORIMA. Dijagnoza sustava konvencionalnog ubrizgavanja. Otto motori mogu koristiti direktno ubrizgavanje goriva, gdje se gorivo izravno.


KLJUČNE RIJEČI: benzinski motor, Otto motor, vrste ubrizgavanja, način.

Ubrizgavanje goriva kod benzinskih motora
Pretpostavicemo da je rec o benzinskom automobilskom motoru iako. Na motorima sa sistemom za ubrizgavanje goriva dovod goriva se. Prema dizajnu Rudlofa Diesela smjesa zraka i goriva bila je. Kad je Diesel započeo rad na svojim izumima, benzinski motori imali su učinkovitost od 12 posto, a plinski motori od 17 posto. Današnji visoko sofisticirani sustavi za ubrizgavanje dizel motora gorivom.


Sistem za napajanje i ubrizgavanje goriva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.