utorak, 3. siječnja 2017.

24 Sata crna kronika split

24 sata crna kronika split Hrvatska građanska stranka, odnosno Željko Kerum, bivši gradonačelnik i ponovni kandidat za čelnika Splita odlučio je DORH-u podnijeti kaznenu prijavu protiv. Požar koji je izbio u utorak oko 11. U splitski KBC dovedene su dvije mrtve bebe, a sumnja se da je uzrok njihove.

24 Sata crna kronika split
U srijedu oko 20:45 sati ispred obiteljske kuće i poslovnog prostora trgovine u. IVOT MU POSTAO PAKAO: Audi zapaljen u Splitu pripada bivšem boksaču i svjedoku napada na suca Brunu Marića. Krađe, ubojstva, prometne nesreće, provale i organizirani kriminal. Najnovije vijesti iz Crne kronike donosi vam Večernji list.
24 Sata crna kronika split
Pregled najnovijih i najpopularnijih vijesti dana: Zagreb, Hrvatska, svijet, crna kronika.


Oko 17 sati na drzavnoj cesti 216 u Miholjskom kod Vojnica dogodila. STRAVIČAN ZLOČIN U Splitu protiv oca podignuta optužnica za silovanje kćeri. Baldasar: Kerum je sklopio ugovor o korištenju parkinga sam sa sobom po diskontnoj cijeni; ponedjeljak, 6. Popularne dnevne novine 24sata potpuno su dostupne online. Od prije nekoliko godina zaposlen je u Hrvatskim vodama u Splitu. Split: Pred ugostiteljskim objektom, uz prijetnju nožem, do utrška. Protekla 24 sata na cestama Splitsko-dalmatinske županije bila su puna posla za splitsku policiju.


U Splitu opet gore auti: Noćas planuo "audi" u vlasništvu 22-godišnjaka. Prije toga, u 6,40 sati u Suhom Potoku u općini Dugi Rat splitski vozač. Kaštel Lukšića, koji je u subotu oko 13. U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je jedno kazneno djelo. Crna kronika Komentari isključeni za U prometnoj nesreći jedna osoba. Pritvoren 24-godišnjak koji je iz dućana u Šibeniku ukrao hranu vrijednu preko.


Druga nesreća u samo tri sata: Pješakinja ozlijeđena kada je na nju naletio. U Splitu je proteklog vikenda održano Otvoreno plivačko Prvenstvo Hrvatske za. Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježeno je jedno nanošenje teške tjelesne ozljede,tri oštećenja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.