nedjelja, 8. siječnja 2017.

Bišon havanese karakteristike

Bišon havanese karakteristike Bichon havanese ili havanezer je mala pasmina, duge svilenkaste. Najveća ponuda i najbolje cijene: bichon havanese. Prilikom odabira psa vrlo je važno obratiti pozornost na karakteristike pojedine pasmine kako bi izabrali.

Bišon havanese karakteristike
Ja sam nova ovdje na forumu i imam malog havanezera starog 5 mjeseci. On je bijel, uši su mu boje duhana i ima koju takvu mrljicu po. PODRIJETLO: Zapadni Mediteran kao polazna točka, daljnji razvoj: Kuba.


Iako je havanezer veličinom mali pas, on je čvrste građe i nije pretjerano osjetljiv.

Bišon havanese karakteristike
Većina havanezera je težinom od 4-7 kg i visinom od. Bišon je potomak Barbeta ili Španijela, ukrštenog sa standardnom pudlicom. Ljubazan, vesele naravi, simpatičan, šarmantan, razigran ponekad i kao klaun. Havanski bišon izuzetno je pametan pas kojeg je lako trenirati. Karakteristike: Havanezer je pas malog rasta. Telo: Nešto duže od visine grebena, zaobljenih rebara. Kao što mu i samo ime govori havanese potječe s Kube.


To je jedan veseo ,malen i razigran pas. FCI skupinu,psi za pratnju i razonodu i.

Bišon havanese karakteristike
Znaci, tu su bichon maltese, bichon frise, bichon bolognese, bichon havanese. Imaju jos nesto zajednicko doduse, a to je ogromna cena. Da bi ste osigurali da Vaš Bišon uživa u srećnom i zdravom životu, važno je da Vi. Uprkos malom rastu i delikatnoj pojavi Bišon je čvrst pas, a ispod pufnaste. Bichon Frise fun video - Pas Bison - Duration: 1:39.


Pasma HAVANSKI BIŠON - opis pasme, slika, vzreditelji, mladiči. Nekateri lahko razvijejo določeno stopnjo sramežljivosti do tujcev, vendar to ni karakteristika pasme. KM, Odgajivacnica Bichona L&n,ima slobodnog Muzijaka odlicni karakteristika,cipovan,pasos. Beli je veseo, razdragan pas, blistavo snežnobele boje, koji obožava devojčice, savršenih karakteristika, ideal.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.