četvrtak, 5. siječnja 2017.

Bmw automatski mjenjač

Bmw automatski mjenjač Uzmimo jedan europski primjer, evo neka to bude BMW koji je do nedavno. ZF predstavio je prvi automatski mjenjac s osam stupnjeva prijenosa koji je. Normalno, po BMW-eu nikad ne treba to je takozvano life long ulje.

Bmw automatski mjenjač
Medjutim u praksi BMW prodaje jako puno automatskih mjenjaca, sto li ;D. AUTONET - Hrvatski automobilski Internet magazin - Škola - Prijenos. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Kako proveri ti automatski menjac pri kupovini polovnog automobila?


Znam da vecina ovdje imaju Bembare sa manuelnim mjenjacem ali reko mozda ima i onih sa automatskim pa da podijelim ovaj URADI SAM. Zadnja solucija ti je prepravka auta na ručni mjenjač. Ovo je vrlo česta solucija vlasnika starijih BMW-a jer je. MJENJAČ NORMALNO RADI VOZI SAMO U PETOJ I ŠESTOJ. Premijera u BMW-u 520d, otpor smanjuje 3%, a kod stajanja u D potpuno. AUTOMATSKI MJENJAČ -GETRIBA ZA BMW E60 REDIZAJN 2009 GOD.


Tu ponajprije mislimo na vlasnika Mercedesa, koji ručicu svog automatskog mjenjača gura kroz zig-zag utor, i vozača BMW-a, kod kojega. Automatski mjenjači su priča stara gotovo kao i automobilska industrija. BMW 520i E60, presao 200000km bez problema, 2x BMW.

Bmw automatski mjenjač
Dodao bi i da su automatski menjaci malo problematicni za slepovanje u slucaju. Nije nista problem kod tih menjaca na BMW, ima sajlu koja izbaci menjac u. Steptronic je inace BMW-ova kratica za automatski mjenjac s. Imam Bmw 530xd,2006g,saltung mjenjac,197500km. Ulje i filter automatskog mjenjača se mijenjaju svakih 60.


DSG (Direct Shift Gearbox) je jednostavnim jezikom automatski mjenjač, sa svim odlikama manualnog. DSG je i više od toga, jer posjeduje ne jedno već dva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.