ponedjeljak, 9. siječnja 2017.

Cijena dionica pevec

Cijena dionica pevec Broj dionica primljenih u trgovinu, 1. Cijena dionice PVCM-R-A za izračun: 199,00. Ukoliko primijetite netočan podatak ili želite dodati podatak o.

Cijena dionica pevec
Naime, u ovoj godini dionica Peveca porasla je sa 70 na 216 kuna, da bi nakon promjene dioničara, Nadzornog. Apsurdnost čitave situacije leži u tome da dionice dodijeljene u. Tvrtka Maloprodajna ulaganja, najveći pojedinačni dioničar Peveca, uputila je zahtjev za sazivanje. To se nije dogodilo i cijena dionice pada.
Cijena dionica pevec
Jučer smo u Pevecu imali Dan investitora, na kojem su prvo bili pozvan. Peveca, u interesu mu je što jeftinija cijena dionice Peveca. Ako Pevec kupi proizvod od dobavljača za manju cijenu, to je bolje za Pevec.


Nadalje, dionice su u slobodnoj prodaji pa su ih neki dobavljači. Peveca, koje su uzletjele 8,1 posto na 'okruglih' 200,00 kuna, što je njihova najviša povijesna cijena. To pokazuje da odlučujući faktor u cijenama mnogih dionica nisu. Dionice Peveca na rekordnih 200 kuna. Ali i za Pevec postoji neka ravnotežna cijena, a bolje je onda da se po njoj. Konkretno, riječ je o nešto više od 132 tisuće dionica čija tržišna vrijednost, temeljem pojedinačne cijene dionice od 80 kuna, iznosi 12,5.

Cijena dionica pevec
Zagrebačka burza: Sjajan tjedan za dionice Peveca.


ZSE:RIVP-R-A) je tjedan zaključila prometom od 6,5 milijuna kuna i padom cijene za 1. Najveća dobitnica među likvidnijim izdanjima bila je dionica Peveca, sa skokom cijene za 9,76 posto, na 126 kuna, uz 535 tisuća kuna prometa. Molio bih Vas da sve objave vezano za dionice i braniteljske udjele. PEVECA kako se cijena kreće i prosudi o prodaji. PRODAJEM ILI MIJENJAM ZA RAZNO- 49 kom DIONICA IMAM 49 kom. Dioničarima i radnicima Peveca jamčim rast poslovanja i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.