srijeda, 25. siječnja 2017.

Dm posao natječaj

Dm posao natječaj Trenutno nemamo otvorenih natječaja. Kako se prijaviti na natječaj za posao? Prošle godine dm je u Hrvatskoj zaprimio 17.

Dm posao natječaj
Ja imam bratića koji tamo radi, i znam još nekoliko ljudi iz DM-a. Iako ima desetak puta manje specijaliziranih trgovina u odnosu na tržišnog lidera u tom segmentu dm-a, Müller bilježi odlične poslovne. Svaki dan se otvaraju nama – a tako i Vama – nove mogućnosti. Ako ste i Vi spremni na to, prijavite se sada! Međunarodne godine obiteljske poljoprivrede.


Oglas za DM posao potražite na web stranicama DM Hrvatska, pod „Posao u DM“, gdje ćete naći popis otvorenih natječaja za DM posao, ukoliko postoje. Odmah bih dala 5000e bez razmišljanja, za rad u dm-u. Blagajnica u DM-u najtraženiji posao u Hrvatskoj. Prosječna mjesečna neto plaća prodavača u dm-u ove je godine dosegnula 7. Sve informacije vezane uz rad u dm-u dobro došle! Tvrtka DM – Drogerie markt raspisala je natječaj povodom proslave 20 godina djelovanja i žele pritom podržati projekte i inicijative kojima žele. Natječaj; Trgovački lanac DM traži tehničkog crtača. Tražite li posao, imate li najmanje SSS smjer tehničkog crtača, znanje rada na računalu.


Dm posao natječaj
U razgovoru se također spominje da DM ima dovoljno studenata i sličnih. DM ima na internetu otvoren natječaj za posao,za unajmljivanje prostora. Prijavio sam se na natjecaj u DM-u s zavrsenim ekonomskim fakultetom za rad u. Ima li netko da radi u DM-u i kako ste dobili posao? Ako se na internom natječaju ne pronađe nitko tko zadovoljava kriterije natječaja, razmatraju se pristigle zamolbe u dm-ovoj arhivi. Na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, dm je predstavio detalje natječaja „. Prilika za posao: DM otvara 10 novih trgovina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.