petak, 27. siječnja 2017.

Električni romobil sa sjedalom

Električni romobil sa sjedalom Električni romobili elektro bicikli. Svatko može voziti E-romobil, za posao zabavu ili fitnes. Vožnja E-romobila pruža veliko zadovoljstvo i rješava mnoge probleme.

Električni romobil sa sjedalom
Romobil je opremljen sa odstranljivim sjedalom, svjetlima za za. Sjedalo s drškom lako je ukloniti te se voziti gradom kao na električnom romobilu. Solidan metalni okvir jamči dobru stabilnost tijekom vožnje i minimalizira. Ovi elektricni skuteri, nemoj to gledati, to ti je sve nista.
Električni romobil sa sjedalom
Scrooser je električni romobil – nova električna alternativa.


Njemačka tvrtka je na ovaj romobil ugradila i sjedalo visoko 70 cm, tako. Međutim, Motorman električni bicikl s druge strane može bit zamijenjen za. Ovaj senzacionalni električni skuter je pogodan za djecu iznad 14 godina. Za razliku od električnog romobila bicikl ima sjedalo i pedale koje mu služe za pokretanje. Upotreba električnog romobila primjerena je za različite korisnike te omogućava. Ako mu uklonite gornji dio sa sjedalom i vratite kormilo u okvir.


Tako dobivate klasičan romobil na tri kotača, vrhunske kvalitete, s dugim životnim i upotrebljivim. U svojoj ponudi nudimo i rezervne baterije za električne bicikle:.

Električni romobil sa sjedalom
Odlučio sam se za projekt samogradnje romobila za odrasle. Ne zanimaju me recimo amortizeri, sjedalo i sl. Nije Olivere romobil s motorom jer ima sic, sjedalo, bez obzira na veličinu kotača! Micro Mobil donosi najbolje romobile u svijetu i na BiH područje! Za uživanje, rekreaciju i prevoz za djecu od 1 do 77 godina… a ponekad i za još starije! Opremljen je sa sjedalom i svjetlima za za vožnju noću.


Potpuno novi dječji sivi električni skuter sa sjedalom (može se kopristiti sa i bez sjedala) Dimenz. The good dinosaur romobil twist & roll baby 420526. ROMOBIL ELEKTRIČNI NAVY 13173840 E90.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.