četvrtak, 26. siječnja 2017.

Elektronički otpad zagreb

Elektronički otpad zagreb Zagreba je državni koncesionar za recikliranje električnih i elektroničkih uređaja. Osnovna djelatnost tvrtke je skupljanje, oporaba i zbrinjavanje električnog i elektroničkog otpada. Sve vrste EE-otpada: Zagreb - zapad SPECTRA MEDIA d.

Elektronički otpad zagreb
Električni i elektronički otpad u Republici Hrvatskoj sakuplja i predaje na oporabu. Za sve vrste otpadnih električnih i elektroničkih uređaja i opreme ukupne mase veće od. Zbrinjavanje električnog i elektroničkog otpada. Zagreba, Zagrebačke i Krapinsko-Zagorske županije može se nazvati.


Elektronički otpad zagreb
RD imaju značajnu ulogu u ukupnom sustavu gospodarenja otpadom, jer služi kao poveznica kojom jedinice. U Zagrebu je usvojen pristup prema kojem se predviđa da RD budu smještena tako da građani mogu do. B Pravilnika), mase veće od 30 kg, na području Grada Zagreba. Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i. Ako ne znate kamo sa starim hladnjakom, bojlerom ili kompjuterom prepustite onima koji znaju neka riješe vaš problem. Pozivom na besplatan broj naručite odvoz električnog i elektronskog otpada. Zna li itko više o tome kako ide to s elektroničkim otpadom, kuda ga firme koje idu od kuće do kuće i prikupljaju ga, kasnije odvoze? EE otpad možete odložiti na adresi:.
Elektronički otpad zagreb
Eeotpad Vezano na Pravilnik o gospodarenju otpadnom električnom I elektroničkom opremom članak 10.


Metodika i prikazivanje rezultata znanstvenog rada. INTERSPAR City Center one West, Jankomir 33, Zagreb. U Emmezeti zbrinuti ćemo vaš stari EE uređaj uz uvjet da je isti obavljao primarne funkcije. Dostaviti: Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Content tagged with elektronički otpad. Autor: Paula Klaić Saulačić; komentara.


M SAN Grupa, svjesna svoje odgovornosti za zaštitu okoliša u kojem živimo, aktivno se uključuje u projekt.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.