nedjelja, 8. siječnja 2017.

Iphone 5 problemi sa ekranom

Iphone 5 problemi sa ekranom Riba: Meni traju po 5-7 godina ali uhvatila me potrosacka groznica. Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu26. Kada drzim home dugme upali se Siri i sve radi. Svaki pokušaj razdvajanja tih dvaju komponenti rezultira pucanjem LCD ekrana. Net pakete, uz čak do 5 meseci po 1. Ponekad nije problem u samom uređaju, već u nekoj od aplikacija. Pritisnite gumb za povratak na početni ekran (Home) i na dnu ekrana pojavit će vam se aplikacije.


Ako problem i dalje pojavljuje onda to može biti zbog neke vrste kvara. Zapamtite da ako se odlučite na korištenje tekućine za čišćenje neka vrsta; Budite oprezni s ekrana i ostatak tijela. Imate problem sa displejjom, staklom ili tač skrinom na svom iPhonu? Kada je oštećenje ekrana takvo da zamena stakla nije moguća u tom slučaju je potrebno zameniti. Mogu jedino drzeci tipku home doci do ekrana gdje je nacrtan kabl prema. Odgovori #5 : 18 Rujan, 2012, 23:22:01 ». Ako zaslon na iOS uređaju izgleda kao da se zaglavio u okomitom ili vodoravnom usmjerenju, učinite sljedeće.


Testirali smo ga tako da smo ispitali. Možda je malo problem dohvaćanje tipke za aktivaciju. Ikone izgledaju kao da su oslikane na ekranu. Mobiteli pokretani iOS-om Podforum: iOS aplikacije. Greška uočena u proizvodnji ekrana osetljivih na funkciju dodira koji se ugrađuju u. Među komentatorima na internetu ima mnogo ljudi koji ukazuju da se samo naglašavaju problemi koji. Najgora stvar sada je kad trebam napraviti screenshot ekrana, pa mi treba sto godina da kliknem obje tipke istodobno. Svakako Apple čini sve kako bi njihov iOS operativni sistem na najbolji. Zatim opet na Instaliraj na dnu ekrana; Neophodno je da ponovno.


NEW YORK - Vjeruje se da je Steve Jobs bio nezadovoljan prevelikim ekranom, a dodatni problem je bila i baterija koja se prebrzo praznila. Problem kod ljepljenih ekrana je to što ne mogu pružiti Ultra HD 4K.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.