četvrtak, 5. siječnja 2017.

Kako odzračiti stari radijator

Kako odzračiti stari radijator Oventrop termostatski radijatorski ventili. Uni CH“ u svakom pogledu prelaze vrijed-. Termostatske glave koriste se za reguliranje sobne temperature, pri grijanju s radijatorima ili konvektorima.

Kako odzračiti stari radijator
HERZ-dizajnirane termostatske glave sa priključnim navojem M 28 x 1,5. Termostati za radijatore - Ekskluzivni Conrad proizvodi, 100% sigurna kupovina, 30 dnevna. Glava termostata CE6302 Eberle M30 x 1. Planiram zamijeniti standardne ventile na radijatorima sa termo tj.
Kako odzračiti stari radijator
Preporučiti ugradnju termostatskih ventila na postojeće radijatore. Naznačiti koju vrstu termostatske glave u ovisnosti od namjene objekta.


Radijatorski termostatski ventil je termostat smešten na radijatoru koji reguliše. Ako ste postavili termostatski ventil na broj 3, radijator ce se zagrijavati sve dok temperatura u prostoriji ne bude 20 °C. Ako je na ventilu broj 3, a zagrijavanje je. Kako su radijatori predimenzionisani ideja je da se svuda stave termo glave. HERZ-ove termostatske glave s priključnim navojem M 28 x 1,5, odgovaraju. HERZ-GP-radijatorski ventil Priključak radijatora s konusnim brtvljenjem. Intro to Dynamic Glave Tournament al Barran Day of.

Kako odzračiti stari radijator
Danfoss termostatske glave RA2000 - Akcija 10 + 2 gratis.


U tom procesu veliku ulogu igraju ventili na radijatorima. Razlikujemo obične navojne, i termostatske ventile. Termostatski ventili se koriste za regulaciju protoka fluida u radijatorima u sistemima centralnog. Termostatski radijatorski ventil podešava se okretanjem termostatske glave sve dok željena vrijednost nije nasuprot postavne oznake.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.