ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

Kako zamijeniti grlo

Kako zamijeniti grlo Pokušao sam promjeniti grlo sijalice,kad ono crna i crvena žica,sad ne znam. Korisno uputstvo za sve one koji misle promjeniti luster ili zidnu plafonjeru. Uputstvo pokriva spajanje žica i postavljanje grla za žarulju.

Kako zamijeniti grlo
U ovoj situaciji najčešće rešenje je montaža sijaličnog grla. L03 - Kako namontirati FASUNG - Sijalicno grlo. Mali video odgovor na pitanje "Kako ispravno povezati žice?


Tehnika koja se koristi od rođenja genija.

Kako zamijeniti grlo
Pročitajte detaljno uputstvo kako zameniti sijalično grlo i saznajte kako to možete uraditi sami,bez majstora. Daklem, to grlo za žarulju mi smakne žarulju u roku od nekoliko dana. Laganim pokretom odvrnite ostatak žarulje iz grla. Da bi započeli rad na uklanjanju poklopac držača sijalice, potrebno je pripremiti niz alata i materijala: kliješta. Savremeni modeli poslovanja su donijeli mnoge prednosti, ali i nedostatke. Možda grlo od žarulje ne može podnit njezinu snagu. Znaci, pitaj nekog elektricara da li možeš zamijeniti osigurac za jaceg.


Najlakši način – LED sa klasičnim “E” grlom sa navojem na 220V. PRIJELAZNE UTIČNICE - ADAPTERI - GRLA.

Kako zamijeniti grlo
Ukoliko vam je potrebno zamijeniti grlo E27 u grlo E14 ili obrnuto, ili u GU10, imamo rješenje za vas! Led žarulja tipa grla E14, snage 4W, sastoji se od ukupno 21 SMD i. LED žarulje se danas proizvode u svim mogućim varijantama. Jedina iznimka su halogene žarulje s grlom G9 i R7s, koje su, usprkos klasi energetske učinkovitosti C, i dalje dozvoljene. Saznajte kako koristiti Angal S sprej za grlo - opis, primjena, doziranje. Pojedinačna doza spreja može se zamijeniti s istom pojedinačnom.


Grlo: E27 Napon: 230V Snaga: 9W LED Svjetlosni tok: 550 lm Boja: 4000K - bijela svjetlost Životni vijek: 30000h Energetski razred:. PETerostruki učinak: RAZREĐUJE SEKRET; POMAŽE IZBACIVANJE SEKRETA; SPRJEČAVA NAPADE KAŠLJA; OTVARA BRONHIJE I OLAKŠAVA DISANJE. Budući da su vrućica i grlobolja također simptomi prehlade i gripe, streptokoknu upalu grla i često se zamijeni ovim bolestima. Reflektorska rasvjeta s usmjerenim snopom koja se može prigušiti. Izbjegnite čestu zamjenu reflektorskih žarulja. Ovo stanje se lako može zamijeniti sa upalom slijepog crijeva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.