subota, 28. siječnja 2017.

Knjiga primitaka i izdataka za obrtnike primjer

Knjiga primitaka i izdataka za obrtnike primjer Slobodna zanimanja i poljoprivrednici vode poslovne knjige kao i obrtnici po sustavu jednostavnog knjigovodstva ! Novim zakonom proširen je i popis poslovnih knjiga koje je potrebno voditi ako. Primjer knjige primitaka i izdataka možete skinuti u nastavku.

Knjiga primitaka i izdataka za obrtnike primjer
RAČUNOVODSTVO OBRTNIKA NA PRAKTIČNOM PRIMJERU. Knjiga Primitaka i Izdataka (Obrazac KPI). Obrtnica se izdaje u 2 veličine, obrtnik je dužan veću izložiti u sjedištu obrta. Ključne riječi: dvojno knjigovodstvo, načelo blagajne, obrt, obrtnik, porezi.


Primici i izdaci od poslovnih događaja. Podaci u knjigu primitaka i izdataka unose se ručno putem dokumenata Primitak i Izdatak, ali i automatski od strane drugih dokumenata. KNJIGA PRIMITAKA I IZDATAKA - ZBIRNO PO MJESECIMA. Tako, na primjer, dokument URA, iz grupe PDV, automatski knjiži izdatke u knjigu. Prije zaključivanja poslovnih knjiga, u Knjizi primitaka i izdataka (KPI) prekontrolirajte sve. Osim osnovnih knjigovodstvenih evidencija kao što su knjiga primitaka, knjiga izdataka, knjiga prometa ili popis dugotrajne imovine, program za obrtnike koji su. Evidencija o dnevnim i ukupnim poslovnim primicima i izdacima u poreznom razdoblju. Modul služi za praćenje, evidenciju i analizu primitaka i izdataka obrtnika.


Svaku stavku knjige moguće je voditi prema mjestima i nositeljima troška. Uvidjet ćete da je paušalni obrt trenutno u Hrvatskoj mogućnost najnižeg. Pronašla sam ovaj vaš primjer excelu koji mi se čini kao najbolje. Knjigu primitaka i izdataka ne vode sporedna zanimanja niti paušalni obrti. Obrt je kupio stroj za pakiranje od dobavljača. PDV-a moraju voditi i propisane knjige ulaznih i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.