utorak, 3. siječnja 2017.

Knjižica vozila 2016

Knjižica vozila 2016 Spremljeno u privremenu memorijuSlično25. Zbog usklađivanja s Direktivama Europske unije, uvedena je i izmjena obrasca prometne dozvole, dok se ujedno ukinulo izdavanje knjižice. Izmjenama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, koje je danas predložila Vlada, ukida se knjižica vozila, a kao dokaz vlasništva ostaje.

Knjižica vozila 2016
A zbog prestanka izdavanja knjižice vozila (koje niti u većini zemalja EU ne postoje) mijenjaju se i izgled i oblik prometne dozvole. Obvezni ste odjaviti vozilo u slučaju da ste svoje vozilo prodali, da vam je ukradeno. Prilikom odjave vozila vlasnik vozila nije dužan radi evidentiranja odjave priložiti knjižicu vozila, bez obzira što je vozilo.


Registraciju vozila obavljate u policijskoj upravi ili postaji prema mjestu prebivališta ili boravišta. Prilažete: prometnu dozvolu; knjižicu vozila (kao dokaz o vlasništvu za vozila registrirana do 1. srpnja 2013.). Već za nekoliko mjeseci knjižice vozila odlaze u povijest. Ako Sabor prihvati izmjene i dopune Zakona o sigurnosti prometa na cestama koji je. Vlada je na sjednici uskladila Zakon o sigurnosti prometa na cestama sa zakonima Europske unije. Tako će se zahtjev za vozačku dozvolu.


Promjena vlasnika vozila evidentira se u knjižici vozila i izdavanjem nove prometne dozvole. Vozilo je plaćeno gotovinom i ja sam uredno dobio račun - fizička osoba. Kaj je najgore negdje se i zagubila knjižica vozila. Motor je uredno prepisan na sadašnjeg vlasnika,ali nema knjižicu,kaže.

Knjižica vozila 2016
EDIT: Još da nadopunim,koliko sam shvatio vozilo je prepisano na. Knjižice vozila za nekoliko mjeseci odlaze u povijest. Naime, ako Sabor prihvati izmjene i dopune Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Za prenosive pločice izdaje se prometna dozvola i knjižica prometnih potvrda.


Izgubljena prometna i knjižica vozila. RAD NA određeno vrijeme ubuduće će moći trajati i duže od tri godine, knjižice vozila odlaze u povijest. Jel vadio tko kad novu knjizicu vozila i koji je postupak? Negdje pise da treba u NN objavit, negdje pise da netreba. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage : 11.


Financiranje ISUZU vozila iz EU fondova!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.