utorak, 3. siječnja 2017.

Mercator tehnika koper akcije

Mercator tehnika koper akcije M-tehnika-katalog-vrtnjarjenje-9. Mercator-Katalog-Cash-Carry-febrar-2017. Kupon za 10% popust na notranje stavbno pohištvo in talne obloge.

Mercator tehnika koper akcije
Odpiralni čas, ugodnosti in dogodki na prodajnem mestu Center tehnike in gradnje Koper. Nakupovalni seznami, modri nasveti in še veliko več. Berite spletne letake in rešujte drevesa!


Akcije; Lokacija in delovni čas. CENTER TEHNIKE IN GRADNJE KOPER. V času akcije ne veljajo navedeni popusti: vrednostni popust 3% in 5%. M Tehnika katalog – Pripravljeni na praznična obdarovanja. Ankaranska cesta 2 6000 Koper Slovenija. Seznam trgovin, odpiralni čas, aktualne akcije, modri nasveti in še veliko več. Vabimo vas, da prelistate novi. Hladilniki, kuhalne plošče, pomivalni stroji, pralni stroji, vgradne pečice, štedilniki in ostala bela tehnika po ugodnih cenah na enem mestu.


Vabljeni na predstavitev izdelkov. V času trajanja akcije vabljeni na prezentacije, urnik najdete v spodnji. M center tehnike Koper, Kolodvorska 4, sreda, 15. Gospodinjski aparati - bela tehnika, kuhinjski aparati, sesalniki, likalniki in ogrevalna tehnika vas čaka samo v trgovinah Big Bang in spletnem centru bigbang. Obstaja možnost, da bo določen izdelek pred iztekom akcije razprodan. Kolesa, Cestna kolesa, Gorska kolesa, Mestna kolesa, Otroška kolesa, Treking kolesa, Bmx kolesa. Aktualne akcije in posebna ponudba v Spletni trgovini Gorenje. Prikaz artiklov 1 – 15 od skupno 80.


Prvorazredna ponudba izdelkov na področju merilne in polnilne tehnike. Spletna trgovina uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.