četvrtak, 5. siječnja 2017.

Miješanje goriva i ulja

Miješanje goriva i ulja Ovako ekipa, kako to izgleda kad auto mjesa ulje i gorivo. Imam slucaj sa Focusom TDCI da mi je visok nivo ulja, 3 mm preko max, cini mi da. Provjeravajući ulje primijetio sam. Još jedna opasnost ovakve vožnje je i miješanje ulja i goriva. Nažalost, u tom slučaju ne dolazi do promjena na ulju koje se mogu vidjeti golim. Ako mijesa ulje i vodu, cep od ulja bi bio sav od majoneze, sipka od ulja bi.


Jedini način da gorivo dođe do ulja je preko cilindara, znači problem može. Ne mijesa antifriz sa uljem, msm antifriz je ciste roze boje G12+Ulje i benzin za kosilicu8. Omjer ulja za dvotaktne motore18. Blog - 5 savjeta kako napraviti pravilnu mješavinu za dvotaktne motore. Svi dvotaktni strojevi koje prodajemo koriste 50:1 (2%) mješavinu goriva i dvotaktnog ulja. Poznavanje pravilnog načina kako miješati ulje i. Dodavanje 1% motornog ulja u gorivo rješava problem, ali kod.


Kad se motor ohladio u karteru je bio nivo ulja(ili goriva) na. Interesuje me da li je to moguce da pumpa goriva nepravi problem mesanja benzina i ulja. I da li tu nije neki drugi problem u pitanju.

Miješanje goriva i ulja
Jel zna netko zašto se miješa ulje i benzin i kako riješiti problem? Direktno miješanje ulja i goriva? Gilera Nexus cudan zvuk pri 3000 - 4000 obrtaja. Automobili uopsteno › Kvarovi & savjetiBufretOversett denne siden24. Otidjoh kod mehanicara koji mi je promjenio ulje i filter i ocjenio da je uzrok nekvalitetno gorivo i da Petrolovu benzinsku na kojoj sam tankao.


To znači da je ulja toliko malo da je i ona mala količina, u zavoju, usljed. Prvotno napisano od 2301986 Vidi poruku. Ključne riječi: motorno ulje, gorivo, viskoznost, plamište, gorište.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.