utorak, 3. siječnja 2017.

Minimalac u hrvatskoj 2017

Minimalac u hrvatskoj 2017 RH iznosit će i dalje skromnih 42,9 posto. Minimalna plaća je najniži mjesečni iznos bruto plaće koji radniku pripada za. Ključne riječi Vlada RH minimalna plaća (minimalac) u RH. Očekivani datum promjene: 01-01-2017. Međutim, podložno objavi u službenom. Uredbom koja je objavljena u Narodnim novinama br. Radi se o najnižem mjesečnom iznosu bruto plaće koji radniku pripada.

Minimalac u hrvatskoj 2017
Sjednica Gospodarsko socijalnog vijeca GSV u Banskim dvorima na.


Cilj nam je da minimalna plaća u nadolazećem razdoblju dosegne. Marić je ponudio odgovor o tome koliko će plaće biti više od siječnja 2017. Poslodavac je dužan napraviti obračun plaće kako bi u ime radnika uplatio. Hrvatskoj sve teže pronalaze radnu snagu. Pomoću kalkulatora za izračun plaće brzo i jednostavno možete izračunati svoju plaću u bruto ili neto iznosu te dobiti detaljniji izvještaj o doprinosima za. Plaća (od 01. sij. 2017.) Bruto u neto. Uputit ćemo Vas u postupak i pomoći Vam s papirologijom.


Nedavno sam bila na jednom razgovoru za posao.

Minimalac u hrvatskoj 2017
U oglasu je jasno stajalo da traže VSS. Socijalni partneri o minimalnoj plaći za 2017. Vlada bi na sjednici u četvrtak, uz prijedlog proračuna za 2017. Prijedlogom zakona utvrđuje minimalna plaća za 2017. Imamo zaposlenog djelatnika sa visokom stručnom spremom. Kolika je minimalna plaća za isplatu obzirom na stručnu spremu? Porezna reforma 2017 - Obracun place.


Vladina uredba kojom je minimalna plaća u idućoj godini utvrđena u iznosu od 3. Marić odgovorio hoće li se povećavati minimalna plaća u idućoj godini. Upitan može li se očekivati rast minimalne plaće u 2017. U Sabor upućen prijedlog državnog proračuna, minimalna plaća u 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.