subota, 14. siječnja 2017.

Mobis electronic servis

Mobis electronic servis Heinzelova 96, 10000 Zagreb, INFORMACIJE O SERVISU, ONLINE PROVJERA RADNOG. Servisna primopredajnica koji ste dobili prilikom predaje uređaja na servis. MOBIS-electronic SERVISNI CENTAR d.

Mobis electronic servis
Servis i logistika za mobilne tehnologije. Lenovo Vibe P1) je odnesen kod vas na servis zbog manjeg napuknuća prednjeg. Pronađite druge servise telefona u Beogradu na PlanPlus. Mobis-electronic Servisni centar Sarajevo.
Mobis electronic servis
Na Nokiji 5800 mi je crkla kamera.


Na radnom nalogu piše da je programski ažuriran, ali kamera i dalje. Danas mi se mobitel vratio sa servisa. Internet usluge, servis računala, T-Com Partner Mi rješavamo Vaše probleme. Pružite nam priliku a mi ćemo uzvratiti vrhunskom uslugom i. Za servis i reklamacije iz naslova garancije brinu ovlašteni servisi pojedinih proizvođača. Molio bi Vas da mi navedete servise koji popravljaju i Nokia uređaje, osim Mobisa,na području Zagreba, naravno u kojima ste eventualno. Ova tvrtka je inače tvrtka kći.


Naime, tražio sam servis blica, problem koji je pogodio stotine hiljada.

Mobis electronic servis
Dugoselska cesta 5 10370 Rugvica, Tel. Za sve popravke koji nisu u okviru Jamstva, a servis obavlja MESC. Mobis electronic servisni centar d. Ovlašćeni servis je jedini koji može da Vam uvaži garanciju. MOBIS ELECTRONIC PRIVREDNO DRUŠ TVO ZA INŽINJERING, PROJEKTOVANJE, MONTAŽU, SERVIS I PRODAJU D. Garancija postoji za sve uređaje. Bulevar Mihajla Pupina 117, Novi. Nakon što su drugi put vratili tablet iz servise, poslat mi je bez punjača.


MESC) Jovana Tomaševića 33, Podgorica tel. M servis, Nova Varoš 1, Podgorica tel. Antuna Branka Simica 2A,71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina. MESTO: 11000 Beograd ADRESA: Požeška 154-156, Čukarica TELEFON: (011) 3555-047.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.