ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

Nk vukovar 91+igraci

Nk vukovar 91+igraci HNK Vukovar ´91 bio je nogometni klub iz hrvatskog grada Vukovara. Poznati bivši igrači; 5 Vidi još; 6 Izvori. Bili smo nemoćni jer kad prvenstvo završi, igrači su slobodni, a klub je.

Nk vukovar 91+igraci
Iste godine u Zagrebu se osniva NK Vukovar 91 kao spomen na. NK Osijek odakle mnogi igrači dolaze na posudbu: Mikulić, Vargić. STV Vijesti NK Vukovar 1991 pobijedio NK Višnjevac s 2:1.


Zvonimir je rođen upravo te godine koju klub.

Nk vukovar 91+igraci
Odlukom većine članova skupštine kluba, isti je ugašen. No, čim bi ti igrači dosegnuli odredjenu razinu kvalitete, privukli bi zanimanje klubova iz. Kraj prijateljske utakmice u Vukovaru. Kombinirana momčad Hajduka (juniori i oni s manjom minutažom) poražena od Vukovara 2:1. Međužupanijske lige Osijek - Vinkovci. Preživjeli igraci dobivaju naputak da se ukljuce u novoosnovani klub NK "Vukovar 91" i NK "Croatiju" Bogdanovci u Zagrebu, ili u klubove u mjestima progonstva. Trenutna forma: Suspendovani igrači: U opasnosti:.


VUKOVAR – Na konferenciji za novinare u HNK-u Vukovar 1991. Tomislav Čorak jučer je reagirao na.

Nk vukovar 91+igraci
Međutim, priliku su protiv gostiju iz Vukovara, kao potencijalna pojačanja, dobili igrači iz Mladosti(Antin) i Bedema(Ivankovo), pojačani za. Znate li da za obnovu vodotornja na turniru igraju igrači svih. Klub je donio odluku da igrači koji su prognani igraju u mjestima gdje im je boravište ili u HNK «Vukovaru 91. Doveden je iz NK Otok te je sa sobom poveo i nekolicinu igrača. Dovode se igrači koji su klubu voljni pomoći uz nešto manje materijalne koristi.


Prije utakmice, igrači i uprava NK Koprivnice odali su počast palim vukovarskim braniteljima i. Siguran sam da će se svi ovi mladi igrači iz Njemačke jednom sjetiti da su. Imali smo problema pred sam nastup jer se pojedini igrači nisu osjećali psihološki spremni. Svi podaci o igračima HNK Gorice po sezonama i momčadima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.