četvrtak, 26. siječnja 2017.

Oldtimer registracija

Oldtimer registracija PV tablice za oldtimere - Džinovski korak naprijed - Oldtimere je danas lako registrirati, uz naputak o 50-postotnom popustu na osiguranje koji. Koliko auto mora biti star da bi prosao kao oldtimer? To onda znaci da mogu pokupit neki auto s placa i registrirati ga kao oldt.

Oldtimer registracija
Spremljeno u privremenu memorijuSlično21. Ako mi itko moze malo objasniti kak danas to sve funkcionira. Znaci ako idem registrirati prvi oldtimer a prije njega ne posjedujem. Registracija automobila koji se ne vozi preko zime a nije.


Oldtimer registracija
A uvjet je da je vlasnik član Oldtimer kluba i da ima već registriran. Ima ali ga moras licencirati kod hrvatskog oldtimer saveza i biti clan oldtimer kluba, popust na osiguranju je 75%. Tehnički Pregled - Izračun Cijene - Jadransko osiguranje d. Forum - Automobili i motori - Oldtimeri- registracija - Forum - Index. Pitanje: Da li se u Srbiji može registrovati automobil kao oldtimer i koji su uslovi? Odgovor: Odgovor na Vaše pitanje je DA! Cuo sam neke price da se oldtimer moze registrirati samo da se placa osiguranje. Oldtimer club iz Sarajeva predložio je da se registracija vrši kao u europskim zemljama te da je najbolje prepisati način (zakon) kako je to.


Pravilnik o registraciji i označavanju vozila u odredbama članka 1.

Oldtimer registracija
Je li se već ovaj zakon, po kome se auta starija od trideset godina mogu trajno registrirati, poceo primjenjivati! Pitate se koje su pogodnosti registriranih članova? Osim jednostavnije i personalizirane komunikacije sa ostalim članovima. Ta "manta" bi trebala prije svega imati "papire". HR) - Fahrzeugbrief(D) - Typenschein(A) - Fahrzeugausweis(CH), ukoliko nije. Povratnicima iz inozemstva odobrenje za registraciju vozila koja su koristili.


Hrvatskog oldtimer saveza kao ovlaštenog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.