subota, 7. siječnja 2017.

Oryx asistencija paketi

Oryx asistencija paketi Postoje tri članstva – Basic, Classic i Exclusive paket, a svako od njih ima različit paket. Paketom Basic i Classic obuhvaćeni. ORYX-a kao jamca i organizatora jedinstvenih članskih pogodnosti Paketa članstva „BASIC“ s jedne strane te članova.

Oryx asistencija paketi
Paketi se ugovaraju uz osiguranje od automobilske odgovornosti “Moj (o)siguran auto za. Naš partner ORYX asistencija obvezuje se biti na mjestu intervencije. Dobro je imati prijatelja na cesti koji ti, bez obzira na doba dana ili noći, uvijek može uskočiti u pomoć.


ORYX ASISTENCIJA i eKupi Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam paket Pomoći na cesti, od strane dobro poznate ORYX ASISTENCIJE.

Oryx asistencija paketi
HPB-a aktivirati pokrića i obavljati usluge tehničke pomoći. HPB ASISTENCIJA“ je naziv usluge tehničke pomoći na cesti. Erste Gold i Erste Gold Plus su paketi tekućeg računa koji. ORYX Asistencija, Sesvete, Grad Zagreb, Croatia. U Fiatu ne, ali rekli su da se i dalje može koristiti Fiat asistencija bilo gdje u svijetu.


FlexiPREMIUM PLUS paket namijenjen je isključivo Premium klijentima RBA. U načelu, nude slične usluge po sličnim cijenama. Basic Plus paket im osigurava pomoć na cestama i moru u Hrvatskoj, dok im. Početni paketi članstva koji uključuju pomoć na.

Oryx asistencija paketi
Zeodent Božićni Paket 2+2 Gratis - 50%. Ugovaranjem FlexiFIT paketa tekućega računa ostvarujete pravo na. Vama i putnicima u Vašem vozilu pruža: Osiguranje u slučaju.


Do vrijedne nagrade možete doći odlučite li se na paket Pomoći na cesti ili Pomoći u kući i to. Oryx Asistencija, članica Oryx grupe i kartična kuća Erste Card Club. Hrvatskoj te Clasic paket koji korisnicima nudi i pomoć u inozemstvu. Diners Club ORYX kartica namijenjena je svima koji se žele osjećati sigurno u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.