utorak, 31. siječnja 2017.

Passat 8 2015 cijena

Passat 8 2015 cijena Passat, u svim svojim verzijama, širom svijeta spada među. Početna cijena novog Passata u BiH do registracije iznosi 39. Rabljena VW Passat vozila: prodaja VW Passat auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa.

Passat 8 2015 cijena
Za nemačku kompaniju Volkswagen, model Passat trenutno je najuspešniji. Volkswagen Passat CC automobili, prodaja novih i polovnih Volkswagen Passat CC. Novi Passat i Passat Variant - Cjenovnik modela. Cijena vrijedi samo za 176 kW TDI.
Passat 8 2015 cijena
Alu točkovi "Monterey" 8 J x 18, Volkswagen R, u sivoj metalik boji.


Na konferenciji za novinare, naglašeno je i to da je ovaj Passat potpuno nova. Vi, naši čitatelji, upravo ste Passat B8 odabrali kao „Test automobil godine 2015“ u. TDI motorim i 120 KS, a njegova cijena iznosi 37. Trenutna cijena za Passat u Hrvatskoj počinje od 184. BiH plasirati oko 250 novih Passata. U pitanju je novi karavanski VW Passat, kojemu je dodan naziv Alltrack. A kendlu u grlu stvara i cijena - dok je iznos od 300. TDI Highline 4Motion Top model po svemu na tragu premiuma.


Passat 8 2015 cijena
S obzirom na to da se isporučuje samo s najskupljim paketom opreme Highline, najmanje. Međuosni razmak povećan na 279 cm (+8) osjetno je povećao komfor. Dizajn je izmijenjen više od očekivanja, a već s pola kilometra jasno je. KS, uparen sa 6-stepenim DSG mjenjačem, ubrzava do 'stotke' za 8,7 sg. TDI sa BlueMotion tehnologijomg. The new Passat is again offered in saloon and estate versions with a multitude of innovations.


VOLKSWAGEN PASSAT cene, slike, opcije i paketi opreme. Kupite ili prodajte svoj polovan automobil ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.