petak, 27. siječnja 2017.

Poluge za traktor

Poluge za traktor Dijelovi za traktore - ponuda dijelova za traktore iz Hrvatske i Austrije u malim oglasima sa slikom, cijenom i opisom. Trebam bolju polugu za traktor od 100ks. Oko toplinga; Razni dijelovi toplinga; Kugla topling puluge; Osigurači; Klinovi.

Poluge za traktor
Rezervni delovi Za traktore; Ostali proizvodi. Posjedujemo širok izbor podiznih poluga različitih dimezija. Za više informacija molimo da se obratite u jednu od naših prodavaonica.


Pumpe Traktor Model PN 6804 Deutz Agrolux: 60, 70, 80, 90 Agrolux F: 50, 60, 70. Veliki izbor polovnih i novih delova za traktore. Blok motora za traktor IMT 539 540 542 M 33. Aukcija "Poluga za traktor" je arhivirana. Početna strana » Veleprodaja delova » Poluge hidraulike. RASPRODAJA, 21 oktobar, 5426, Abro, Ajba Italija, ALPLAS Hrvatska. Tražite najbolje ponude za Poluge Za Traktor oglase u Bosnia and Herzegovina.


Mi imamo 35 Poluge Za Traktor oglasa u kategoriji Mašine. Automatske kuke za sve vrste traktora. Prodajem poluge spanere za traktor, Tešanj, 40 KM, PRODAJEM POLUGE SPANERE ZA TRAKTOR 2kom-40km.

Poluge za traktor
Lanci stabilizator poluge hidraulike utb. Availability:out of stock 0 item(s). Podizna moc hidraulika se mjeri na pumpi. Pumpa na 539 moze podici 1000Kg tezine, no sklop poluga to ne bi mogao izdrzati, cak i da traktor.


Integrirano prednje PV vratilo i prednje podizne poluge doadtno proširiju primjene 5M traktora. Prednja i stražnja kosilica ili kultivatori za teške uvjete rada – za. Poluge hidualika, vertikalne-horizontalne za manji njemački traktor, 600 kn. Prvi traktori su bili parne mašine za oranje, koje su radile u paru. Vertikalnim pomeranjem poluge (gore-dole) traktor se prilagođava priključnoj mašini i visini.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.