petak, 6. siječnja 2017.

Remenica radilice simptomi

Remenica radilice simptomi Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu29. Sada trebam misljenje za dijelove: Febi remenica radilice 115KM, CORTECO 195, INPERGON. Koji su simptomi kad ode remenica radilice?

Remenica radilice simptomi
Ford mondeo - plutajući zamajac1 objava17 pro 2013Cudan zvuk pri paljenju? TDCI12 objava9 ruj 2012remenica alternatora sa kvacilom. Učitao korisnik macancitroen c5 remenica radilice - Duration: 0:43. E ljudi danas u voznji poceo da mi pisti pk kais, ja stanem da vidim sta je kad on spao sa remenice radilice, ja pipnem remenicu kad ona.
Remenica radilice simptomi
Inače remenica radilice za PK kaiš kod renoa je uglavnom iz dva dela sa.


Može da bude ovakav simptom i kad propadne remenica radilice. Simptomi su taj "tandrcak" zvuk i ono sto me najvise nervira - neki put. Karakteristican zvuk i spustanje obrtaja izaziva remenica radilice PK. Na radilici,jednostavno je za promjenit,jedino što dosta košta,ali promjeni se za pol sata. Moj majstor sumnja u alternator, ležaji ili remenica, no nije siguran te predlaže skidanje remena i pregled alternatora i ležaja oba napinjača. Preksutra vraćam staru remenicu pa da vidim simptome. Na mom autu nema tih simptoma nego sve fino mirno vrti, ali brzo mi. Remenica alternatora je od 400-450 kn.


Remenica radilice simptomi
Auto se nakratko zatrese ali samo kad se gasi? Da li moze biti remenica radilice neki nosaci vakumi itd. Najčešće je to znak da je istrošen ležaj velike glave na klipnjači koja onda lupka po koljenu radilice. Također je relativno čest slučaj, posebice. Prover i remenicu radilice, Ona hoce da se cuje kada motor radi, lupa sa desne strane motora kod desnog. Ili ovo sto kaze Bitanga (moli Boga da je to) ili je radilica rikavela.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.