srijeda, 11. siječnja 2017.

Skidanje kamenca sa zuba sodom bikarbonom

Skidanje kamenca sa zuba sodom bikarbonom Postoje mnogi načini da operete zube sodom bikarbonom, a mi vam. Protiv zubnog kamenca pomaže soda bikarbona, orahove ljuske, plodovi bogati. Zubi desni jabuka voće zubar shutterstock 328013402.

Skidanje kamenca sa zuba sodom bikarbonom
Baš i poput octa, soda bikarbona ima široku primjenu. Ako želite malo izbijeliti zube, pomiješajte jednu žličicu sode bikarbone, malo soli i nekoliko kapi jabučnog octa. Nema mirisa i odlično skida kamenac. Pranje zuba sodom bikarbonom se oduvek reklamiralo kao najsigurniji.


Skidanje kamenca sa zuba sodom bikarbonom
Prirodni sastojak koji će popraviti zdravlje vaše usne šupljine bez ikakvih štetnih sastojaka. Soda bikarbona upotrebljava se za pranje zubi već. Umočite četkicu za zube u dobijenu smesu i perite njome zube 5 minuta. Imat ćete lijepe i zdrave zube bez kamenca. Recept 5: Kako navodi stranica healthyfoodhouse. Najveća prednost pranja zubi sodom bikarbonom je uklanjanje mrlja i plaka sa zubi.


Kada radis sa sodom bikarbonom ne smijes dugo trljati cetkicom na kojoj se soda. Ja to radim, nemam kamenac a svi su mi zubi zdravi. Bijele zavjese su kristalno bijele nakon pranja sa sodom bikarbonom.

Skidanje kamenca sa zuba sodom bikarbonom
I ponekad operem zube sa sodom pa se kreveljim pred ogledalom ne bi li ugledala. Neće ih izbjeliti, ali skida zubni kamenac. Postupak: -Supenu kašiku sode bikarbone staviti. Znaci zanima me cime izbijeliti zube? Otpadne kamenac, zubi pobjele a uz put još važnije je da sve otrove iz.


Drugo, soda bikarbona je odlično sredstvo za loš dah koji je često uzrokovan naslagama kamenca ili karijesom. Jednom u nedelji sa sodom bikarbonom oprati zube, prati oko 5 minuta. Skidanje kamenca je pozeljno kad se nakupi nekom za godinu nekom za 5.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.