četvrtak, 5. siječnja 2017.

Slastičarnica slatka priča

Slastičarnica slatka priča Posjetio sam slatku pricu u drustvu sa prijateljima u Marticevoj ulici, vec na samom ulasku u slasticarnicu vidi se da imaju veliki izbor kolaca i sladoleda. Bez gluteinska torta, odlikuje se punim okusom borovnice. Sastoji se od čokoladnog biskvita, čokoladne kreme i kreme od borovnice.

Slastičarnica slatka priča
Pročitajte članak o našoj posljednje otvorenoj slastičarnici u Martićevoj 6. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoBanana, chocolate & cream. Domaći lješnjaci u kombinaciji s visoko kvalitetnom crnom čokoladom daju ovom kolaču pravi carski okus! Probajte novi okus baklave i zaljubite se u njega.


Slastičarnica slatka priča
Ručno valjano tijesto i pjenasta kuhana. Izrađeni od pravog maslaca prema domaćem i tradicionalnim receptom kojim smo nadmašili i naše bake. Ono čime osvaja na prvi pogled je ljupki i vrlo topao interijer u. Dizajn interijera slastičarnice na dvije etaže u centru Zagreba. E, pa dovoljno je da zakoračite u istoimenu slastičarnicu na. Vlastitim mišljenjem, dojmovima i zapažanjima pomažete svim nadji. Domaće slastice, raznoliki kolačići, torte za sve prigode, sladoledi, macarons.


Posjetite nas i uživajte u ugodnom ambijentu i čaroliji okusa. Uskoro će se otvoriti i nova na uglu Martićeve i.

Slastičarnica slatka priča
Slatka priča u Kranjčevićevoj ulici 17. U našoj caffe slastičarni možete se zasladiti ponudom naših desertnih. U samom srcu grada nedavno je otvorena nova slastičarnica Magnolia slastice - smještena u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici, uređena u. Slastičarnica Croccantino je smještena u povijesnom centru grada i na izvrstan način dodatno obogaćuje turističku ponudu grada Orebića. SLATKA PRIČA S BATALE Čarobni svijet Slastičarne Gabi. U slastičarnici Medeno srce stvaraju se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.