utorak, 31. siječnja 2017.

Vesna akumulatori split

Vesna akumulatori split Spremljeno u privremenu memorijuSličnoNakon dugogodišnjeg rada u Viškoj ulici, tvrtka se od 1991. Split - Sve na jednom mjestu proizvodi, usluge, specijalnost tvrtke, zastupstva, reference, OIB, grad, sjedište, adresa, prodajna. Munja je jedini hrvatski proizvodač: – starter akumulatora – trakcijskih baterija – stacionarnih baterija – akumulatora i baterija za specijalne i vojne namjene.

Vesna akumulatori split
Objekti i postrojenja na ovoj lokacija opremljeni vrhunskim sustavom tehničke zaštite u skladu sa željama. Ocijenite VESNA AKUMULATORI: TRGOVINA! Vlastitim mišljenjem, dojmovima i zapažanjima pomažete svim nadji. Pročitajte komentare i saznajte informacije za Vesna akumulatori d.
Vesna akumulatori split
Pogledajte rezultate pretrage za vesna akumulatori split i saznajte podatke o adresama, telefonskim brojevima ili brojevima mobitela na Imenik. Nakon mnogo najava stiglo je hladnije vrijeme koje su mnogi vozači čekali i za pripremu automobila.


Dio koji često otkaže poslušnost baš u. U našoj ponudi imamo više od 700 akumulatora različitih proizvođača i specifikacija. Tokić akumulatori na akciji - 25% popusta! Di je u Splitu ili bližoj okolici najpovoljnije kupit akumulator za auto 12V. Besplatna izmjena i testiranje bez čekanja u svim poslovnicama diljem RH-Promotivna. Akumulatori HANKOOK-BOSCH-VARTA-SCHNEIDER-MUNJA-EXIDE. Split: Profil tvrtke na Teal Pages Hrvatska.

Vesna akumulatori split
Modernizacija BP Zadar-Borik i BP Split-Sućidar; 27. VARTA akumulatori po akcijskoj cijeni.


Split - CroInfo - Hrvatska - besplatni poslovni imenik. Podaci o tvrtki: VESNA AKUMULATORI D. SPLIT, Trgovina na veliko dijelovima i priborom za motorna vozila. Otkad znam za aute, uvijek kupujem Vesna akumulatore! Nikada ni najmanjih problema s njima i nijedan nije trajao ispod 6-7.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.