utorak, 21. veljače 2017.

Alcatel mobitel za starije

Alcatel mobitel za starije Zato što tehnologija može biti jednostavna. Odaberite mobitel koji ćete s lakoćom koristiti. Odlike koje bi trebao imati mobitel prilagođen starijim osobama su velike tipke, velika slova i brojevi na ekranu.

Alcatel mobitel za starije
MAXCOM MM720BB - Mobitel za starije osobe. Veliki ekran u boji i velike tipke tipkovnice posebno su prilagođene starij. Naslovnica; Telefoni i tehnika; Mobiteli.


ALCATEL ONETOUCH 1035 DUAL SIM (sivi).

Alcatel mobitel za starije
U ponudi najnoviji telefoni - mobiteli na rate. Kupi mobitel, a cijeli potrošeni iznos vraćamo ti na Vipme račun! Kakvi to kreteni izrađuju mobitele za starije! Jel stvarno tako teško zamisliti osobu kojoj treba mobitel koji je SAMO ZA TELEFONSKE POZIVE. Dobili smo još jedan Doro mobitel namjenjen starijim osobama.


Mobiteli, pametni telefoni i pribor po povoljnim cijenama iz Extreme Digital! Mobiteli za starije osobe Doro osmišljeni su i dizajnirani s misijom da starijim osobama omoguće jednostavniji i neovisan život prilagođen. Ovo su najbolji mobiteli namijenjeni za starije osobe i sve koji žele uređaj s osnovnim funkcijama. Više-manje svaki mobitel može poslužiti za pozivanje i primanje poziva, ali ključno je da starija.

Alcatel mobitel za starije
Većina starijih sugrađana ima problema sa vidom, bolovima u kostima i. O predmetu; Pitanja i odgovori (0); Tijek aukcije. Alcatel Pixi 4 6" Dual SIM Volcano Black. Naime, sam hardver teško da će zadovoljiti starije korisnike koji imaju potrebu na svojim uređajima „vrtiti“ veći broj aplikacija.


Ali to sam riješio tako da sam downgradeao pa koristim stare verzije. Za sve one malo starije (i one koji se tako osjećaju) u ponudi slobodnih mobilnih. Kako do više prostora za pohranu na mobitelu? GB interne memorije, nema microSD, nema hrvatski izbornik, starija verzija Jelly Beana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.