petak, 24. veljače 2017.

Antidekubitalni kolut cijena

Antidekubitalni kolut cijena Antidekubitalni kolut, gumeni, d=45 cm. Za stručne savjete, dostupnost i cijene naših proizvoda, molimo da nas posjetite ili se obratite. Jastuk - Kolut namijenjen ublažavanju boli povezane s dugotrajnom medicinskom skrbi, porodom, operativnim zahvatima.

Antidekubitalni kolut cijena
Do isteka je još: oglas istekao; Oglas prikazan: 162 puta. II▻ANTIDEKUBITALNI KOLUT Prodajem vrlo kratko korišten antidekubitalni kolut s. Cijena je 100 kn ( u trgovini 199 kn). Medicinska oprema i medicinska pomagala.


Antidekubitalni kolut cijena
Prodaja medicinske opreme i medicinskih pomagala u oglasima sa slikama i cijenama medicinske opreme. Zadano sortiranje, Razvrstaj po popularnosti, Razvrstaj po. Sortiraj po naslovu A-Z Z-A Datumu objave najnovije cijeni jeftinije skuplje. Sve cijene izražene su u kunama i ne sadrže PDV. Dostava za cijelu Hrvatsku uključena je u cijenu. Kolut za lakše kupanje bebe do 24 mjeseca - birajte oblik i boju za samo 85kn! Brat mi ima roho antidekubitalni madrac, glasi kao jedan od boljih.


Ima i roho za kolica, no nazalost ovaj dekubitus se manifestirao gotovo iz. Obucite bebaču kolut za plivanje i gledajte kako uživa u kadi, bazenu ili moru.

Antidekubitalni kolut cijena
AKCIJA: AD madrac - antidekubitalni madrac s kompresorom i garancijom od 18 mjeseci za 490 kn s. Obujmica kosti kupiti palac zasun na nogu u Ekaterinburg palca cijena. Za brzo smanjenje bolova u području palčane kosti. Sadržaji rada grupe su : viseća kuglana, pikado i nabacivanje koluta. Za 20 korisnika cijenu smještaja plaćalo je Ministarstvo socijalne politike i mladih, djelomično ili u cijelosti.


Kompletna oprema i stručno vodstvo uključeni u cijenu (Dvorana za penjanje Fothia) - uštedi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.